Parlak Bir Gelecek İçin Accas Cup

Parlak Bir Gelecek İçin Accas Cup

Tek kullanımlık kağıt bardak üretimi konusunda uzmanlaşmış olan Accas Cup, kağıt bardağın gıda ile teması konusundaki hassasiyeti bildiğinden sizler için özel bardaklar üretir. Ürettiğimiz bardaklar Türkiye'nin her türlü hava koşuluna uyum sağlayabilmektedir. İçerisine konulan sıvının durumuna bağlı olarak aşırı sıcak ve aşırı soğuk içeceklerinizin ısısını koruyup tüketebilmenizi sağlamaktadır.

Neden kağıt bardak kullanmalıyız?

Camdan sonra en güvenilir ve sağlıklı ürün olduğu için kağıt bardaklar tercih edilmektedir. Alışmanız durumunda tek kullanımlık kağıt bardak kullanmayı normal bardak kullanımına tercih edeceksiniz. Hızlı şekilde tedarik edilebilmesi, bulaşık gibi bir sorun olmaması ve çabuk tüketilebilir olması kağıt bardak üretimi işleminin artmasını sağlamıştır. Ayrıca kağıt bardaklar işletmeler için her hangi bir maddi yük oluşturmamaktadır.

Kağıt bardaklar nerelerde kullanılır?

Dünya'nın ve ülkemizin hemen her bölgesinde kullanılan kağıt bardaklar daha çok kalabalık ve sıvıların pratik olarak tüketildiği yerlerde kullanılır. Hemen kullanıma hazır olması oldukça önemlidir.

Kullanım yerleri;

  • Ofis
  • İşyeri
  • Okullar
  • Hastaneler
  • Kara Deniz ve Hava Yolcu Taşımacılığı
  • Fabrikalar
  • Özel Davetler
  • Otel, Pansiyon gibi Turizm İşletmeleri
  • Şantiye Sahası

Tüm bunlar gözden geçirildiğinde kullanılması en avantajlı bardak karton bardaklardır. Cam bardaklar hem taşıma hem kırılma açısından dezavantaja sahiptir. Bazı plastik bardaklar ise sağlığınız açısından önemli risk oluşturmaktadır. Özellikle kahve ve ya çay gibi sıcak içecekler plastik bardak ile kullanıldığında sıcak suyun etkisiyle plastiğin içerdiği kimyasallar ve kanserojen maddeler, çözünerek insan vücuduna nüfus etmekte ve insan sağlığına ciddi zararlar verebilmektedir. Dioksin adı verilen zararlı madde vücudumuzla temas ettiğinde herhangi bir emilimi ve ya sindirimi olmadığından vücudumuza girdiği gibi kalmaktadır. İnsan vücudu tarafından dışarı atılımı olmayan bu madde sıcak içecekler plastik ile temas ettiğinde ortaya çıkmaktadır.

https://accascup.com, kağıt bardak üretimi konusunda sizlere destek vermektedir. Sıcak, soğuk ve ya ılık her türlü içeceğinizi sizler için özel olarak ürettiğimiz bardaklarda güvenle tüketebilirsiniz. Çünkü kaliteden ve insan sağlığına verilen önemden bahsetmek, kağıt bardak sektöründe Accas Cup demektir.

Bu haber toplam 4292 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
Teknoloji