Nehirlere özgürlük için söylediler

Nehirlere özgürlük için söylediler
Son Irmak Doğa Orkestrası, Sarıyer'de “Nehirlere Özgürlük” konseri verdi.

Doğanın tahribatına karşı özveri ile mücadele eden ve çevre sorunlarına insanların dikkatini çekmek için etkinlikler düzenleyen Son Irmak Doğa Orkestrası, “Nehirlere Özgürlük” konseri verdi.

Sarıyer Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konserde, Son Irmak Doğa Orkestrası Anadolu’nun otantik ezgilerinin yanı sıra dünyanın farklı coğrafyalarına ait etnik kültürlerin müziklerini Sarıyerlilerin beğenisine sundu.

Son Irmak Doğa Ve Sanat Derneği bünyesinde, sadece müzik adına değil, doğanın tahribatına karşı özveri ile mücadele eden ve sanatını bu amaçla icra eden Son Irmak Dünya Müzikleri Orkestrası (SIDMO), Baroktan Klasiğe, Romantikten Çağdaş eserlere ve Kafkas ezgileriyle süslenmiş etnik müziklere kadar geniş bir yelpazeyle donatılmış bir repertuarı iki saatlik etkileyici performansla sergiledi.

Konserin sonunda sanatçılara sundukları güzel performans için teşekkür eden Belediye Meclis Başkanvekili Adnan Ayber, sanatçılara birer fidan armağan etti. Ayrıca salonu dolduran seyircilere de Sarıyer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün temin ettiği fidanlar dağıtıldı.

Bu haber toplam 2306 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT