Muhtar Ahmet Çınar yardım köprüsü olmaya devam ediyor

Muhtar Ahmet Çınar yardım köprüsü olmaya devam ediyor
15 yıldır başarılı bir şekilde görevini sürdüren Yenimahalle Muhtarı Ahmet Çınar, Ramazan ayı nedeniyle mahallede yardım köprüsü olmaya devam ediyor.

Yenimahalle Muhtarı Ahmet Çınar, her yıl olduğu gibi bu yılda özellikle Ramazan ayının gelmesiyle birlikte mahalledeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımcı olmaya devam ediyor. Mahalledeki hayırsever vatandaşların ihtiyaç sahiplerine yardımlarını ulaştırma noktasında köprü görevinde bulunuyor.

Yıl boyunca süren yardımların özellikle Ramazan ayında daha da artığını belirten Çınar, “Muhtarlık bir gönül işi. Bunu zevkle yapıyorum. Mahallemdeki birçok sorunu çözmek için sürekli kurumlarla işbirliği halindeyiz. Bunun yanında sosyal anlamda hizmetlerimiz oluyor. Mesela hayır işlemek isteyen vatandaşlarımız market fişi, erzak kolisi, kasap fişi şeklinde bizlere yardımlarını ulaştırıyorlar. Bizler de köprü vazifesi görüyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardımcı oluyoruz. Bu çalışmayı yaklaşık 15 yıldan bu yana yapıyoruz. Farklı semt ve mahallelerden gelip yardım almak isteyenler de oluyor. Elimizden geldiğince hiç kimseyi boş çevirmemeye gayret gösteriyoruz. Allah destek olanların da hayırlarını kabul etsin” diye konuştu.

Bu haber toplam 4747 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT