Mucizeler Sirki Ocak 2020’de Complex İstanbul’da

Mucizeler Sirki Ocak 2020’de Complex İstanbul’da

Bağcılar Mahmutbey’de bulunan Sportingwork Complex İstanbul uluslararası spor kampları organize etmesiyle biliniyor. Artık spor ve sanat eğitimi de verilmeye başlanan çok amaçlı spor kompleksi geleceğin sporcularını yetiştirmek için en iyilerle iş birliği yapmaya başladı.

Uluslararası Aikido Akademisi ve Şavkar Jimnastik Okulu Complex İstanbul’da çocuk ve yetişkinlere yönelik eğitimlere başladı. Özellikle dünya şampiyonluklarından sonra büyük ilgi oluşturan Jimnastik sporu ve bedensel esnekliğin en iyi şekilde yansıdığı Aikido sporu eğitimi konusunda yeterli okul yok. Bu eksikliği gidermek için harekete geçen spor turizmcisi Faik Ersoy, Türkiye’nin en iyilerini bir araya getirdi.

Türkiye’nin en sevilen sirki Mucizeler Sirki 1500 kişilik dev kadrosuyla Sömestr boyunca Complex İstanbul’da olacak! 13:00, 16:00 ve 19:00 seanslarıyla izleyici karşısına çıkacak olan sirk için biletleri https://www.mucizelersirki.com/istanbul-biletal_step1 linkinden satın alabilirsiniz.

Haftanın Her Günü Açık

Çocuklar için spor ve sanat sınıflarının yanı sıra düğün, doğum günü ve konser gibi etkinliklerin de yapıldığı Complex İstanbul Aikido, Kickboks, Jimnastik, E-spor, Drama, Diksiyon, Dans ve Kişisel Gelişim atölyeleriyle 2020 yılının en çok konuşulacak mekanlarından biri olacak. Çok amaçlı spor salonunda 4 adet profesyonel düzeyde soyunma odası ve 1500 kişilik stadyum bulunuyor. Birçok basketbol maçına ev sahipliği yapan Complex İstanbul, tatilde çocukları ve içindeki çocuğu kaybetmeyenleri ağırlıyor!

Bu haber toplam 26769 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT