'MOTTOM' okuyucusu ile buluştu

'MOTTOM' okuyucusu ile buluştu
Eğitimci ve yazar Erhan Ziya Sancar, yeni çıkardığı MOTTOM adlı kitabını düzenlediği imza günü etkinliği ile okuyucusuyla buluşturdu.

Sarıyer İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü, Tokatlı Eğitim Gönüllüleri Dernek Başkanı (TOEG), eğitimci ve yazar Erhan Ziya Sancar, yeni çıkardığı MOTTOM adlı kitabını düzenlediği imza günü etkinliği ile okuyucusuyla buluşturdu.  

Eğitimci - yazar Erhan Ziya Sancar’ın ilk kitabı MOTTOM imza gününde kitapseverlerden yoğun ilgi gördü. 

Şişli Lale Cafe'de yapılan imza gününde piyasaya yeni çıkardığı MOTTOM adlı kitabı hakkında okuyucularına bilgiler veren Erhan Ziya Sancar daha sonra kitapseverlere kitabını imzaladı. Okurlarından yoğun ilgi ve güzel tepkiler aldığını belirten Sancar, kitabının gelirinin %20’sinin öğrencilere burs olarak verileceğini söyledi. "Bu benim ilk kitabım, inşallah okuyucularımıza faydalı olur" diyen yazar Sancar, imza günü etkinliğinde bol bol kitabını imzalayıp okurlarıyla sohbet etti ve hatıra fotoğrafları çektirdi. 

mottom-ic2.jpg

MOTTOM adlı kitabı almak isteyenler TRENDYOL, D&R, Hepsiburada internet sitelerinden ve ayrıca 05050607360 whatsapp hattından imzalı olarak alabilirler.

mottom-ic1.jpg

Bu haber toplam 19059 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT