Monica'yı seviştirmediler...

Monica'yı seviştirmediler...
Film çekimi için Garipçe'de bulunan Monica Bellucci, önce sevişme sahneleri için ev bulamadı sonra da jandarma ekipleri seti bastı...

Yönetmenliğini İran'lı Bahman Ghobadi'nin yaptığı 'Gergedanlar Mevsimi' isimli sinema filminin çekimleri için yeniden Türkiye'ye gelen dünyaca ünlü İtalyan aktrist Monica Belucci, önceki gün film çekimlerinin yapıldığı Sarıyer'de oldukça ilginç bir olayla karşılaştı.

Akşam'ın haberine göre, çekimlerde sevişme sahnelerinin olduğunu öğrenen Garipçe Köyü, ekibin evlerini kullanmalarına izin vermedi. Köyün çeşitli mekanlarında yapılan çekimlerde köy halkı ekibe elinden gelen desteği sundu. Ancak iş Monica Bellucci ile Caner Cindoruk'un sevişme sahnelerine gelince evlerini kullandırmak istemedi. Yönetmen Ghobadi'nin uygun bulduğu evde yaşayanlar, sevişme sahnesi çekileceğini öğrenince vazgeçti. Bunun üzerine ekiptekiler çevredekilerle görüşüp uygun bir ev buldu. Sevişme sahnelerinin çekimi esnasındaysa evin çevresindeki köylüler ekip tarafından uzaklaştırıldı.

SETE JANDARMA BASKINI!
2012 sonlarına doğru gösterime girecek olan filmin son sahnelerinin çekimleri esnasında soğuk havadan dolayı oldukça üşüyen Belucci, bir ara karavanında ısınırken gelen jandarmayı görünce oldukça şaşırdı. Garipçe kalesindeki kayalıklarda çekim yapan set ekibi, askeri bölge olan bölgede çekimleri gerçekleştirirken çekimin sonlarına doğru gelen jandarma ekiplerini görünce neye uğradığını şaşırdı.

İZİN ALINMIŞ
Askeri bölge olduğu için kontrole gelen Jandarma ekipleri set ekibinin izin aldığını öğrenince ise çekimlere ara verilmeden çekimlere devam edildi. Bu sırada karavanında ısınan ve makyajı tazelenen Monica Belucci, jandarmanın neden geldiğini öğrenmeye çalışırken oldukça panikledi. Daha sonra bir problem olmadığını öğrenen güzel oyuncu çekimlere devam etti.

Bu haber toplam 10718 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT