ModaCruz İle Dinamik Kombinler

ModaCruz İle Dinamik Kombinler

ModaCruz kişilerin pek çok ürünü satın alabileceği ve kendi ürünlerini de satışa sunabilecekleri bir platformdur. Tek tık ile istediğiniz markanın ürünlerini ya da ünlülerin dolaplarını görebilirsiniz. Seçeceğiniz ürünlerin görselleri ile daha detaylı ve keyifli alış verişler yapabilirsiniz. Kendinizde bir dolap oluşturup kullanmadığınız ayakkabı, çanta, aksesuar ve kıyafetleri rahatlıkla satışa sunabilirsiniz. İkinci el ürün satışı ile kazanç elde edebilirsiniz. Modacruz.com sizlere en güvenilir ve uygun fiyatlı alış verişi sunmaktadır. Yapacağınız alış verişler de kredi kartı ya da para transferini tercih edebilirsiniz.

ModaCruz Satış Nasıl Yapılır?
ModaCruz’da satış yapabilmek için ilk olarak hemen sat butonuna tıklamalısınız. Daha sonra satışını yapacağınız ürünün detaylı vitrin fotoğrafını çekerek bir görsel dizisi oluşturmalısınız.  Fotoğrafları yükledikten sonra ürün hakkında marka, beden, fiyat bilgilendirmesi yapmalısınız. Bu şekilde ürün sizin dolabınızda yer alacaktır ve kullanıcılar tarafından görülebilecektir. ModaCruz, satımını yapacağınız ürün üzerinden  %20 pay almaktadır. Yani fiyatlandırma yaparken bunu da göz önünde bulundurmalısınız. Satışı yapılan üründen elde ettiğiniz kazanç üç gün içerisinde sizlerin hesabına yatırılacaktır. ModaCruz ikinci el Matmazel çanta için sizlerden ekstra bir ücret kesintisi talep etmez, sadece %20’lik payını alır, bu da sizlerin güvenilir bir şekilde alış veriş yapmanızı sağlayacaktır.

Sipariş Teslim Süresi Ne Kadar?

ModaCruz ile bir ürün aldığınızda siparişiniz bir hafta ile on gün arasında sizlere ulaştırılacaktır.  Siparişlerinizi verdiğiniz de ModaCruz satıcı ile irtibata geçer ve sizler için en kısa süre de ürün teslimini gerçekleştirir. Ürünlerin kargo bedeli karşı ödemelidir. Sizlere aynı zamanda kargo takip numarası da verilecektir, bu şekilde rahatlıkla kargonuzu takip edebilir ve geliş süresine bakabilirsiniz. Ürün alıcıya ulaştığında sizlere kontrol ve deneme için üç günlük bir süre verilecektir. İkinci el Michael Kors çanta , ayakkabı, kıyafet alımlarında sorun yaşamamak için bu süreyi geçirmeden ürün iadesi gerçekleştirebilirsiniz.  Üründen memnunsanız eğer siteye giriş yaparak ekranın sağ üst köşesinde yer alan satın alınanlar kısmından onay butonuna tıklamanız gerekecektir. Bu şekilde üründen memnun kaldığınızı ya da memnun olmadığınızı belirtebilirsiniz. Üç günlük süreçte herhangi bir şekilde onay verilmezse üründen memnun kaldığınız düşünülecektir.

Bu haber toplam 5747 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
Kadın