Mobil Park Polisi iş başında

Mobil Park Polisi iş başında
Sarıyer Emniyet Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Mobil Park Polisi Projesi sayesinde 2 ayda aranan 25 kişi yakalandı.

Son dönemde ilçe genelindeki başarılı asayiş çalışmalarıyla dikkat çeken Sarıyer Emniyet Müdürlüğü, ailelerin ve çocukların parklarda daha güvenli vakit geçirmeleri amacıyla yaklaşık 2 ay önce Mobil Park Polisi Projesi’ni hayata geçirdi.

İstanbul’un en önemli sorunlarından biri olan parkların güvenliğini sağlamak amacıyla oluşturulan mobil ekipler, parkları gezerek uyuşturucu kullanan, ateş yakan, alkol alan, çevreye rahatsızlık veren herkese müdahale ediyor.  

Ekipler parklarda şüpheli gördükleri kişilerin GBT’lerine bakıyor, herhangi bir suç tespitinde gözaltına alıyor. Bu arada okula gitmeyip parkta zaman geçiren çocukların aileleri ve okul yönetimi aranarak bilgilendiriliyor. 

2 ayda 25 kişi yakalandı

Sarıyer Emniyet Müdürlüğü Mobil Ekipleri bu kapsamda çok sayıda suçlu yakaladı. Yapılan GBT aramasında aranan 25 kişi gözaltına alınarak adli mercilere sevk edildi. Ayrıca çevreye rahatsızlık veren ve huzuru bozan 52 kişiye kabahatler kanunundan, 11 kişiye de uyuşturucu bulundurmak ve kullanmak suçundan işlem yapıldı. Yapılan kontrollerde 1 adet de ruhsatsız silah ele geçirildi.

Bu haber toplam 8597 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
3 Yorum