Mehmet Deniz’den Gazetecilere 10 Ocak ziyareti

Mehmet Deniz’den Gazetecilere 10 Ocak ziyareti
CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, İlçe Başkan Yardımcısı Rıfat Elmas ile birlikte “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla yerel basını ziyaret etti.
 
CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, İlçe Başkan Yardımcısı Rıfat Elmas ile birlikte “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla Sarıyer Manşet Gazetesini ziyaret etti. Sarıyer Manşet Gazetesi’nin çalışanlarının gününü kutlayan Başkan Deniz, parti olarak basın emekçilerinin yanında olduklarını vurgulayarak, “Demokratik ülkelerde vazgeçilmez unsurların başında bağımsız ve tarafsız basın gelir. Gerek yerel gerek ulusal bazda zor şartlarda bu görevlerini yapmaya çalıştıklarının bilinci ve idraki içindeyiz. Kamuoyunu doğru bilgilendirmeye çalışan, sorunların tespiti, doğru yorumları sağlıklı toplum yapısının oluşmasına katkı sunan, tarafsız, ilkeli, seviyeli ve cesurca mücadele etmeye çalışan, başta Sarıyer’in olmak üzere bütün emekçi gazetecilerimizin gününü kutlar başarılar dilerim” dedi.
Keyifli geçen sohbet sırasında CHP’li Deniz, CHP İlçe Başkanlığı’nın çalışmalarıyla ilgili de Genel Yayın Yönetmenimiz Vedat Özdemir’e bilgiler verdi. Ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Özdemir ise bu nazik davranışlarından dolayı CHP’li Mehmet Deniz ve Rıfat Elmas’a teşekkür etti. 
 

Bu haber toplam 2795 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT