MAYmoda.com EN ŞIK BENİM'e KAPILARINI AÇTI

MAYmoda.com EN ŞIK BENİM'e KAPILARINI AÇTI

Maymoda, ana sponsorluğunu da yaptığı tv 8 in sevilen programı “Raşit Bağzıbağlı ile En Şık Benim”  programını stüdyosunda misafir ediyor.

TV8’de hafta içi hergün 18:15'te yayınlanan ve MAYmoda.com’un ana sponsorluğunu yaptığı “Raşit Bağzıbağlı ile En Şık Benim” programı 16.bölümünden itibaren stüdyosunu değiştirdi.

PROGRAM NEREDE ÇEKİLİYOR ?

İlk 10 bölümünde Raşit bağzıbağlı’nın Levent‘deki mağazasına misafir olan program, üçüncü haftasın’dan itibaren MAYmoda.com’un stüdyosunda çekilmeye başlandı. İzleyicilerin merakla sorduğu yeni mağaza aslında bir stüdyo. 150m2 alana sahip olan stüdyo çekimler için 2 gün gibi kısa bir süre içerisinde mağaza görüntüsüne dönüştürüldü. 

Ana Sponsor MAYmoda.com

Kısa bir süre önce Türkiye’nin önde gelen teksil üreticilerinden biri olan KAKTÜS Moda tarafından satın alınan MAYmoda.com markası, akıllı depo yazılımı ile donatilmış 3000mt2lik yeni deposu ve Binlerce model ürünü ile kadın butiğinde iddalı işlere imza atıyor. Yeni MAYmoda.com, TOHUM OTIZM ile yaptığı sosyal sorumluluk projeleri ve ulusal markalarla yaptığı işbirlikleri ile yaptığı atılımları, TV8 in son dönemdeki iddalı yapımlarından biri olan “Raşit Bağzıbağlı ile En Şık Benim” programına Ana sponsor olarak taçlandırdı.

Bu haber toplam 24072 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT