Mahalle teşkilatlarından Bayraktar'a destek

Mahalle teşkilatlarından Bayraktar'a destek
AK Parti Sarıyer’de kongreye saatler kala mahalle teşkilatlılarından Salih Bayraktar’a destek açıklaması geldi.
İşte kongre öncesi AK Parti Sarıyer Mahalle Teşkilatlarından yapılan o açıklama:
Sarıyer Ak Parti teşkilatları olarak; bugüne kadar defalarca göstermiş olduğumuz vefa, saygı ve aidiyet melekelerimizden en ufak bir taviz vermeden 5. Olağan Kongremizin arifesine gelmiş bulunmaktayız.
 
Teşkilatlarımız ve bilhassa da cefakar mahalle teşkilatlarımız, Sarıyer ve güzel vatanımızın bekası adına karşılık beklemeden bu kutsal yükü sırtlamaya her zaman olduğu üzere devam edeceklerdir.
 
Mahalle teşkilatlarımız sırtlarında taşımakta oldukları bu önemli misyon ve sorumluluğun idraki içindedirler ve her şartta üzerlerine düşen görevleri hakkıyla yerine getireceklerdir.
Bu bağlamda;  14 Aralık Pazar Günü yapılacak Ak Parti Sarıyer İlçe Teşkilatı 5. Olağan Kongremizde, daha önceki İlçe Başkanlarımıza da göstermiş olduğumuz vefa, saygı ve aidiyet melekelerimizi, mevcut İlçe Başkanımız Sn. Salih BAYRAKTAR Beyefendi ve yönetimine de göstereceğimizi buradan beyan eder, 5. Olağan Kongremizin Sarıyer’e yakışır şekilde coşku ve katılıma mazhar olması için elimizden gelen tüm çabayı sarf edeceğimizi taahhüt ederiz.

AK Parti Sarıyer Mahalle Teşkilatları

Bu haber toplam 2829 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT