Kovid-19 "Uyarı" filmiyle beyaz perdede

Kovid-19 "Uyarı" filmiyle beyaz perdede
"Aylan Bebek" filmiyle 30. Kartaca Film Festivali'nde ödül alan yönetmen Sarıkaya: "Orada yavaş yavaş Covid-19 vaka sayıların arttığını gördükten sonrafilm projesini hayata geçirmeye karar verdim. "

-"Suriye'deki savaşta yaşamını yitiren ve ölmeden önce 'Sizi Allah'a şikayet edeceğim.'diyen Suriyeli masum bir çocuğun ölmeden önce söz sözlerini de filmde kullanarak, dünyada eşitsizlik ve adaletsizliklerin bitmemesinin ardından masum çocukların adeta ahlarının tuttuğu ve insanlığın bu uyarının ardından sevgiyle ayağa kalkacağını filmde işledim"

- Oyuncu Willma Elles:

"Aslında filmi sosyolojik olarak çok önemli bir konuyu içerdiği için seve seve oynadım. Çok değerli bir proje oldu benim için. Çünkü sadece bir ülkeyi değil dünyayı ilgilendiren çok güncel ve önemli bir konu. İnsanların gerekli mesajları alacağını ümit ediyorum"

- İstanbul eski Vali yardımcısı Ayhan:

"Ömer beyin yolladığı Uyarı filminin senaryosunu okuyunca çok etkilendim ve teklife hemen evet dedim.  Bu projedeki küçük rolüm sosyal sorumluluk anlamında büyük bir rol aslında. Ben de senaryodan çok etkilenerek böyle önemli bir projede yer almak istedim"

m-ali.jpeg

 

Bu haber toplam 24149 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT