Kazım Uğur Kızılaslan AK Parti'den aday adayı oldu

Kazım Uğur Kızılaslan AK Parti'den aday adayı oldu
AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’na büyük bir konvoy ve geniş bir halk kitlesi ile gelen Kazım Uğur Kızılaslan, müracaatını ailesiyle birlikte yaptı.
AK Parti’den 2014 Yerel seçimlerinde Sarıyer Belediye Başkan Adaylığı için Sarıyer İlçe Başkanlığı’na gelerek aday adaylığı müracaat formunu AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir’e teslim eden Kazım Uğur Kızılaslan burada yaptığı konuşmada, “Önce Allah'a sonra gecesini gündüzünü, yıllarını AK Parti'ye vermiş, AK Parti çatısı altında ailesinden, işinden maddi ve manevi olarak fedakârlıklarda bulunan teşkilatımıza ve Büyük Sarıyer halkına güvenerek aday adayı oldum” dedi.

KAZIM UĞUR KIZILASLAN KİMDİR?

kazimugurkizilaslan1.jpg

SARIYER’DE BASİRETSİZ BİR BELEDİYE YÖNETİMİ VAR 
Kendisini desteklemeye gelenlere seslenen Kazım Uğur Kızılaslan, teşkilatın çok önemli olduğunu vurgulayarak, “Niçin aday olduğumu ve arkamda birileri olup olmadığını sorarsanız, cevabım şu şekilde olacaktır. Evet, aday oldum, çünkü Sarıyer'de basiretsiz, elini uzattığı her işi yüzüne gözüne buluşturan, Sarıyer Belediyesi'nin kaynaklarını hoyratça kullanarak belediyeyi iflasa sürükleyen bir yönetim ve başkanı var. İşte Sarıyer'i bu beceriksiz ve basiretsiz yönetimden kurtarmak için aday adayı oldum” dedi.

kazimugurkizilaslan6.jpg
 
ÖNCE ALLAH’A SONRA TEŞKİLATIMIZA GÜVENEREK ADAY ADAYI OLDUM 
Arkamda birileri olup olmadığına gelince, önce Allah'a sonra gecesini gündüzünü, yıllarını AK Parti'ye vermiş, AK Parti çatısı altında ailesinden, işinden maddi ve manevi olarak fedakârlıklarda bulunan teşkilatımıza ve Büyük Sarıyer halkına güvenerek Aday adayı oldum.

kazimugurkizilaslan4.jpg
 
AK Parti’nin Uğur’u olmaya geldim 
Mazisi tertemiz bir siyasetçi olarak, Sarıyer'in içinden gelen bir isim olarak, ötekileştirmeyen, rencide etmeyen, birlik ve bütünlüğü sağlayan bir isim olarak Sarıyer'e geldim. Sarıyer'deki AK Parti teşkilatının UĞUR’u olmaya geldim. İnanıyorum ki, tertemiz mazimle ben teşkilatıma, hakkaniyete her zaman önem göstermiş teşkilatım da bana sahip çıkacaktır. İşte bu nedenlerle Sarıyer'i basiretsiz CHP yönetiminden kurtarmaya geldim. Hakkımızda hayırlısı uğurlusu olsun. Gayret bizlerden takdir Cenab-ı Mevlam'dan. Bugün buraya gelerek bana destek olan tüm partili arkadaşlarıma ve kardeşlerime teşekkür ediyor, hepinize saygılarımı sunuyorum.  

kazimugurkizilaslan5.jpg

HÜSEYİN ÖZDEMİR: “UĞUR BEY KENDİSİNİ ÇOK SEVDİRDİ”
Kazım Uğur Kızılaslan’ın müracaatı öncesi vatandaşlara hitap eden AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, Sarıyer’in içinden gelen Reşitpaşa’da ikamet eden Kazım Uğur Kızılaslan’ın içlerinden biri olduğunu ve kendisini çok kısa sürede herkese sevdirdiğini söyledi. Özdemir ayrıca, "Başkanlık makamında olduğum için herkese eşit mesafede durmam gerekiyor ama Sarıyer’in içinden biri olarak kendisini çok sevdiğimiz Uğur Bey’in başarılı olmasını canı gönülden arzuluyorum" dileyerek Kızılaslan’a başarı temennilerinde bulundu.
 
Özdemir daha sonra Kazım Uğur Kızılaslan’ın müracaat formunu teslim aldı.

kazimugurkizilaslan2.jpg

kazimugurkizilaslan3.jpg

Bu haber toplam 12667 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT