İsmail Türüt İstinye'yi salladı - FOTO GALERİ

İsmail Türüt İstinye'yi salladı - FOTO GALERİ
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin İstinye'de düzenlediği Ramazan etkinlikleri kapsamında sahneye çıkan ünlü sanatçı İsmail Türüt performansıyla İstinye'yi salladı.

Tersane alanını dolduran 15 binden fazla kişi saatlerce horon oynadı.

fotogaleri.jpg 

İBB ve AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın birlikte organize etikleri Sarıyer’deki Ramazan etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. İftar sonrasında binlerce kişinin eğlenceli vakit geçirdiği İstinye’deki dev alanda bu kez Karadeniz rüzgârı esti. “Rizeliler Gecesi” olarak hazırlanan gecede Karadeniz’in sevilen sesi İsmail Türüt sahneye çıktı. 15 binden fazla kişinin katıldığı gecede saatlerce horon oynandı.

turut_ic1.jpg
 
Yağmur altında horon şov
Konseri aynı zamanda Karadenizli olan AK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Safi, İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir ve meclis üyeleri de izledi. İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir ve Milletvekili İsmail Safi de bir ara horona eşlik etti. Konserin sonlarına doğru yağan yağmura rağmen eğlence hız kesmedi. Konser gece 01.00’a kadar devam etti.

turut_ic3.jpg

Konserin sonunda, Milletvekili İsmail Safi ile birlikte sahneye çıkan İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir performansından dolayı İsmail Türüt’ü kutlayarak çiçek takdim etti. Özdemir yaptığı kısa konuşmada, etkinliklere büyük ilgi gösteren Sarıyer halkına teşekkür etti. 

turut_ic2.jpg

Bu haber toplam 11320 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
2 Yorum