Harika tatlı tarifleri

Harika tatlı tarifleri

Ramazan Bayramında misafirlerinizi en güzel şekilde ağırlamak, kendiniz ve aileniz için birbirinden leziz tatlılar hazırlamak istiyorsanız sitemizi ziyaret edin. Ölçüsü kolay ve anlaşılır, hazırlama şekli aşama aşama anlatılan birbirinden farklı tariflerimiz ile hizmetinizdeyiz. Kaç kişilik bir tatlı hazırlamak istiyorsunuz, şerbetli mi, sütlü mü ve ya meyveli mi olacak tüm bunlara karar vermek için sayfamızda bulunan tatlı tarifleri seçeneğini kullanabilirsiniz. Sitemizden alıp hazırladığınız bir tatlı tarifini yine sitemiz aracılığı ile paylaşabilir, soru ve görüşlerinizi bizlerle ve takipçilerimizle paylaşabilirsiniz.

Bayramların vazgeçilmezlerinden olan şerbetli, meyveli, sütlü kurabiye ve diğer unlu tatlılar, kek türleri, yaş pastalar, fırın, ocak ve kızartma usulü hazırlan tatlı tariflerimizi birbirinden farklı yörelere özgü güzellikleri ile sizler için derledik. İşte bu lezzetler arasında; On Portakallı Denizli Revanisi, Sevda Tatlısı, Limonlu Revani, Boşnak Şekerparesi, Mafiş Tatlısı, Trakya Yöresine Özgü Gazoz Tatlısı Tarifi, Yeni Gelin Tatlısı Tarifi, Pekmezli Ekmek Kadayıfı, Tulumba Tatlısı, fıstıklı tava katmeri gibi şerbetli tatlı tariflerini bulabilirsiniz. Birbirinden farklı sütlü tatlı tarifleri içinde ise muhallebili tatlılar ön sırayı almaktadır. Kuru ve yaş meyveler, kuru yemiş, kadayıf, sos ve çikolata kullanılarak hazırlanan tarifler, kahve, pasta süslemesi ve meyve şekeri kullanılarak hazırlanan tarifler derken bu grupta da daha önceden tarifini duyup duymadığınız pek çok tarif yer almaktadır.

Kupkek, kuru pasta, kurabiye, yaş pasta gibi unlu tatlıların yanı sıra, helva, peynir tatlısı, şekersiz tatlı tarifleri de ilginizi çekecek. Ayrıca dondurmalı tatlı tarifleri hem serin hem de lezzeti ile yaz bayramlarının önde gelen lezzetleri arasında yer almaktadır.

Farklı Fikirler, Farklı Tarifler

Sitemizde yer alan farklı tatlı tarifleri farklı sunumları ve şekilleri ile sizler için hazırlanmaktadır. Ayrıca sitede yer alan tariflerimizi kullanarak pratik ve doğru sonuca götüren basit teknikleri ile sizler de malzemelerinizi ziya etmeden birer tatlı şefi olabilirsiniz. Türkiye'nin her yerinden sitemize katılabilir ve kendi yörenize özgü lezzetlerinizi görsel ve ya yazılı bir şekilde bizlere ulaştırabilirsiniz. Ekranın köşesinde yer alan tarif yazdır butonunu kullanarak, beğendiğiniz tariflerin çıktısını alabilir ve ya bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.

Bu haber toplam 3050 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
Kadın