Growth Hacking Danışmanlığı

Growth Hacking Danışmanlığı

İnternet üzerinde şirketler için birçok fırsat var. Her geçen gün satışlarını ve gelirlerini internet üzerinden artırmak isteyen şirketler e-ticaret sitelerini hayata geçiriyorlar. Dünya genelinde dijital pazarlama ve dijital tanıtım çalışmaları ile şirketler internet üzerinde büyümeye çalışırken, büyüme ile ilgili daha etkili çalışmalar yapmak ve en yüksek geri dönüşü elde etmek isteyenlerin ortaya çıkardıkları yeni bir yöntem mevcut: Growth Hacking

Growth Hacking şirketlerin internet üzerinde hızla büyümesini sağlayan bütünsel bir pazarlama stratejisi denilebilir. Growth Hacking ile büyümek isteyen şirketlerin dikkat etmesi gereken noktaların başında büyümeyi sağlayabilmek için sistemli bir yaklaşım geliştirilmesi gerektiğidir.

Türkiye’de Lean Marketing, Growth Hacking üzerinde 2014 yılından itibaren bilgi veren bir platform olarak kendini konumlandırmış. Şimdiye kadar yazıp, paylaştığı onlarca makale, Growth Hacking kitabı ve Growth Hacking Workshopları sonrasında büyüme ile ilgili destek almak isteyen şirketlere özel servis sunmaya başlamış.

Growth Hacking Danışmanlığı çalışmaları bu şekilde başlamış. Growth Hacking Danışmanlığı internet üzerinden satışlarını artırmak ve daha fazla müşteriye ulaşmak isteyen şirketlere özel olarak sunuluyor. Bu çalışmada şirketler dijital ve internet üzerinden daha fazla müşteriye ulaşması, ulaştıkları müşteriye daha ucuz ulaşmaları, kazandıkları müşterinin daha uzun süre müşterileri olarak kalmaları ve sonuç olarak ise müşterilerinden daha fazla gelir elde etmeleri sağlanıyor.

Lean Marketing aynı zamanda growth hacking konusunda araştırma yapanlar için Türkiye ve dünyadan önde gelen Growth Hacking Örnekleri için özel bir sayfada oluşturmuş. Growth Hacking sürecini ve growth hacking ile elde edilen sonuçları görmek isteyenler bu örnekleri inceleyerek bu konuda bilgi ve fikir sahibi olmaları sağlanıyor.

Growth Hacking hem ülkemizde hem de global olarak sürekli olarak popülerleşen ve yaygınlaşan bir kavram. İnternet girişimleri ve dijital dünyadan müşteri kazanmak isteyen müşteriler kazançlarını artırmak ve internet üzerinde yaptıkları çalışmaları doğru ve etkili yapmak istiyorlarsa growth hacking konusu üzerine daha detaylı düşünmeleri ve bu konuda detaylı bilgi sahibi olmaları gerekmektedir. Bunun için Lean Marketing platformunu ziyaret edebilir, konu ile ilgili sunmuş oldukları makale ve örnekleri inceleyebilirler.

Bu haber toplam 3050 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
Teknoloji