Facebook İndir Ve Bilmediğin Özellikleri Kullan

Facebook İndir Ve Bilmediğin Özellikleri Kullan

Facebook İndir

Sosyal medya platformlarının en başında gelmekte olan Facebook, akıllı telefonlar ve tabletlerin de üretilmesi ile birçok platformda uygulamalarını hazırlamış ve insanların kullanımına sunmuştur. Facebook uygulamasını her türlü platformdan indirmek ve cihazlarda kullanmak mümkün hale getirilmiştir. Facebook İndir , Android, iOS ve daha farklı cihazlar için geliştirmiş olduğu uygulama ile insanların istedikleri her yerden bu siteye girmelerini sağlamayı amaçlamıştır.

Facebook uygulamasını indirmek için; iOS cihazlarda AppStore, Android cihazlar için ise Google Play Store’a girilmeli ve burada uygulama bulunmalıdır. Sonrasında indir butonuna basılarak indirerek uygulama kullanılmaya başlanabilir. Bunun yanı sıra Facebook uygulamasına giriş yapmak için, web sitesinde kullanılmakta olan e-mail ve şifrenin girilmesi ile tüm içeriklere ulaşılması mümkündür.

Android için Facebook İndir

Facebook, insanların başka insanlarla iletişim kurmasını ve bilgi alışverişi yapmasını amaçlayan bir sosyal ağdır. Günümüz fenomen uygulamalarından olan Facebook kullanıcılarını tablet, telefon ve bilgisayar üzerinden indirilerek kolay ulaşım sağlamaktadır. Facebook Lite İndir hesabı açmak veya var olan facebook hesabına giriş yapmak isteyen Android kullanıcıları, kullanmış oldukları Android telefon veya tablet içinde bulunan Play Store(uygulama mağazası)’a girerek arama butonuna facebook yazarak aratırlar. Burada Facebook’un indirilmesi için bir sayfa açılacaktır. Bu ekranda Facebook uygulamasının tanıtımını ve kullanıcıların yorumlarını da görebilirsiniz. Android sürümüne bağlı olarak ekranın sağ alt köşesinde bulunan yükle yazılı butona tıklayarak Facebook uygulamasının androide yüklenmesi beklenir ve  kısa yolu oluştuktan sonra kullanıma başlanır.

Kaynak Link:  Facebook İndir Linki

Bu haber toplam 3059 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
Teknoloji