Emel Sayın’dan muhteşem konser

Emel Sayın’dan muhteşem konser
Ünlü sanatçı Emel Sayın, Ramazan Etkinlikleri kapsamında verdiği konserle Sarıyerlileri mest etti.

Türk Sanat Müziği’nin önemli isimlerinden biri olan Emel Sayın, Ramazan Etkinlikleri kapsamında İstinye Tersane Alanı’nı dolduran binlerce vatandaşa, seslendirdiği parçalarla unutulmaz bir gece yaşattı.

Grup Terennüm’ün Türk Sanat Müziği’nden en güzel örnekleri sunduğu konserle başlayan gecede, Emel Sayın’ın Feride, Mavi Boncuk, Eller gibi yıllara damgasını vurmuş şarkılarına, Sarıyerliler büyük bir coşkuyla eşlik ettiler. Konsere katılımın oldukça yoğun olduğu gecede, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, şarkılarıyla Sarıyerlileri yalnız bırakmayarak sahne alan Emel Sayın’a teşekkür ederek, çiçek verdi.
Emel Sayın, “Bir Sarıyerli olarak sizlerle böylesine güzel bir atmosferde buluşmak benim için ayrıca çok büyük bir mutluluk” dedi.

Şef Selçuk Tekay yönetimindeki orkestra ile sahnede bir buçuk saat kalan ünlü sanatçı, şarkılarını izdiham yaşanan etkinlik alanında kendisini dinlemeye gelen hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in istekte bulunduğu 'Çile Bülbülüm' parçası ile konserini tamamlayan Emel Sayın ve orkestrasını binlerce Sarıyerli ayakta alkışladı.

Ramazan Etkinlikleri kapsamında sahne alan ve şarkılarıyla müzik ziyafeti çeken Emel Sayın konserine, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri ve binlerce vatandaş katıldı.

Bu haber toplam 2272 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT