El Yapımı Örgü modelleri ve Elişi Örneklerinin Yeni Adresi

El Yapımı Örgü modelleri ve Elişi Örneklerinin Yeni Adresi

Hepimiz küçüklüğümüzden beri evlerimizde mutlaka görmüşüzdür elişi yapan ananeler veya babaanneler öyle değil mi ? Çünkü kültürümüzün içinde vardır el yapımı ürünler yörelere göre farklılık gösterir ve her birinin değeri el emeği olduğundan oldukça fazladır.

Yada evimizin büyüklerinin namaz kılarken kullandıkları örgü yelek modelleri veya iğne oyalı namaz başörtülerini hatırlar gibi olduğunuzu düşünüyorum. Aslında örgü modelleri ve elişi örnekleri halen günümüzde oldukça revaçtadır.

Çalışmayan ev hanımlarının ailelerine maddi açıdan destek olmak ve aynı zamanda evde boş geçen vakitlerini değerlendirmek için örgü ve tığ işleriyle ilgilendiğini biliyoruz. En çok örülen örgülerin başında ise lif modelleri ve sabun bezi modelleri geliyor.

orgu-bebek-yelekleri.jpg

Bu örnekleri çoğaltmak oldukça mümkün çünkü el yapımı okadar çok eşya ve süs eşyası veya aksesuar var ki bunların hepsini sıralamak sizi yoracaktır diye düşünüyorum.Eğer sizde zamanınızı daha etkin geçirerek stres ve üzüntülerden uzak kalmak istiyorsanız. Mutlaka örgü modelleri ve elişi örneklerini denemelisiniz.

Çok fazla bilgi sahibi olmanıza gerek yok Örgü Bahçem web sitesini ziyaret ederek. Basit ve kolay örgü modellerinden başlayabilirsiniz. Mesela kış aylarında kullanımı çok olan patik modelleri ile işe başlayabilirsiniz.Örmüş olduğunuz bu örgü patikleri kendiniz giyebilir eş ve dostunuza hediye edebilir veya satarak para kazanabilirsiniz.

Zamanınızı daha değerli kılmak için mutlaka hobi ve elişi ürünleri ile ilgilenin diyor ve sağlıklı mutlu bir yaşam diliyoruz.

Örgü Modelleri Ve Elişi Örnekleri İçin www.orgubahcem.com web sitesini ziyaret ederek daha fazla model ve elişi bulabilirsiniz.

Bu haber toplam 17029 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
Kadın