Dünya Devi Google’nın Yanında Bir Seo Şirketi Webtures

Dünya Devi Google’nın Yanında Bir Seo Şirketi Webtures

İnternet teknolojilerinin kralı olarak tabir edilen Google İrlanda merkezli ofisinde web siteleri ve internet kullanıcıları için her geçen gün algoritmasını geliştirerek daha yararlı sonuçları kullanıcılara sunmaya çalışıyor. Gelen bir son dakika haberine göre de ülkemizin gurur duyacağı bir gelişmeyi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

Dijital pazarlama ve seo denince akla gelen WEBTURES Google İrlanda ofisine sadece yürüme mesafesi yakınlığında açtığı yeni ofisi ile hem arama motoru devine hem de global anlamda çalışacağı yeni müşterilerine ulaşmak için yeni bir ofis açtı. WEBTURES tarafından gelen açıklamalara göre hem arama motorunun kalbi olan Google ofisine yakın olarak güncellemeleri yakından takip etmek hem de dünya çapında hizmet veren markalar ile çalışmalar gerçekleştirmeyi amaçlıyor. Seo ve SEM alanında lider konumda olan aynı zamanda seo hocası adı ile de bilinen bu firmanın ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğinden şüphemiz yok.

Türkiye pazarının nerede ise seo denilince %67 oranında tercih edilme oranı ile WEBTURES için dünya pazarına da açılma zamanı gelmişti. WEBTURES bilmeyenler için internet sitelerini seo ve SEM kampanyaları ile ideal hedef kitlelere ulaştırmak için siteler üzerinde gerçekleştirdiği optimizasyon çalışmaları ile ziyaretçi trafiğini, site bulunabilirliğini arttırmaktadır.

Açıkçası ilerleyen günlerde seo ve dijital pazarlama sektöründe WEBTURES tarafından yaşanacak gelişmelerde bizi nelerin bekleyeceği tam anlamı ile bir sürpriz olacak gibi gözüküyor.

Bu haber toplam 6766 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
Teknoloji