Daha iyisi için tasarlanan tesettür mayo markası; Mayovera

Daha iyisi için tasarlanan tesettür mayo markası; Mayovera

2015 yılında ilk koleksiyonu ile sektöre hızlı giriş yapan Mayovera, tesettür mayo algısını derinden sarstı. Erkek egemen üretici gözüyle yıllarca, kullanıcısı kadınlar için ıstırap olan tesettür mayoları, artık tarzınızı yansıtabileceğinizi özgün tasarımlara sahip. Piyasada var olan kapalı mayoları giymemek için, sitesindeki havuza hiç gitmemiş; ailesi ile plaja gidip tuhaf bakışlara mahzur kalmamak için tatile gitmeyi reddeden kadınların sesi olmuş.

Leopar desenleri ve pul işlemeli tesettür mayoları ile tüm gözleri üzerinde toplamış, toplumsal tabuların kadınlar üzerinden ilerlemesine dur demenin ve başarmanın adresi olmuş.

Her sezon Mayovera tesettür mayo modelleri merakla beklenir olmuş. Takipçileri, kullanıcıları ve rakipleri tarafından. Her sezon müşterilerinin yorum ve önerilerini dikkate alarak, ürünlerini konfor konusunda geliştirmek için çabalayan ama özgün tasarımları konusunda kulağını kapatan bir marka. Mayovera kadınının özgüvenle istediği ortamda tarzını yansıtması ve dünya modasının gerisinde kalmamasını hedef edinmiş. Her yıl daha özenli daha farklı tasarımları ile kendinden bahsettiriyor. Dünyada taklitleri yapılıp satılmaya başlanmış bile. Sadece bu bile, bir başarı hikayesini gösteren bir örnektir.

Mayovera markası ile dünya modasını takip edeceğiniz kapalı mayo modellerine ulaşabileceğiniz gibi, muhafazakar giyime özen gösteren her yaşta kadın için üretilmiş, yarı kapalı mayolar ve plaj aksesuarları üretimine başlanmış. Bütünlüklü bir tarz için, plaj elbisesi, çantası ve havluları ile birlikte kombinlerini bulabiliyorsunuz. Her sezon yeni bir ürün çeşidini koleksiyonuna katan Mayovera 2020 tesettür mayo modellerinin hazırlıklarına şimdiden başlamış. Son moda, farklı alternatifler, sürpriz içerikler olacağı konusunda şüphe götürmeyen yeni koleksiyon için özel el işçilikleri, farklı teknolojinin kullanıldığı kumaş çalışmaları da gündemde. Önümüzdeki yaz için yine tüm rakiplerini şaşırtacak ve müşterilerini memnun edecek çalışmalar, kumaş dokuma tezgahından itibaren başlamış. Tasarım tesettür mayo markası olmanın altını doldurmak ve tüm beklentileri karşılayabilmek için büyük bir özveri ile çalışıldığı, her yeni koleksiyonda tek rakibinin kendisi olmasından çok belli.

Tüm işçiliği ve tasarımları ile ülkemizde üretilen Mayovera kalitesine sahip olmak tüm dünya için çok kolay, www.mayovera.com web sitesinden tüm dünyaya hızlı kargo ile teslim edebilme alt yapısına da sahip bir firma. Her yıl yurtdışı satışlarını yükselten Mayovera’ya 2020 tesettür mayo koleksiyon çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Bu haber toplam 2558 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum
Teknoloji