Cilt ve saç bakımı için doğru adres

Cilt ve saç bakımı için doğru adres

Bitkisel çözümler saç bakımı alanında da kendini göstermektedir. Saçları yapay müdahaleler yerine tamamen bitki özlü içerikler ile desteklemeyi öneren bu uygulamaların başında papatya suyu gelmektedir. Papatya çayının sakinleştirici etkisinin yanı sıra suyu da saçların doğal bir şekilde açmasının önünü açmaktadır. Bu önerinin bir başka alternatifini ise oksijen suyu oluşturmaktadır. Evlerin ve çeşitli mekanların ecza dolaplarında yer alan oksijen suyunun makul ölçülerde kullanımı da saç renginin açılmasında öncü ve etken sonuçlara yol açmaktadır.

Sadece eski taktikler değil yeni dönem uygulamaları da ek seçenekler içerisinde bulunmakta. Son iki senedir özellikle genç bayanlar arasında bir ekol yaratan ve günden güne yayılmaya da devam etmekte olan saç tebeşirleri yeni dönem saç ürünleri arasında. Normal tebeşirlere çok benzeyen ancak saçlara sürüldüğü takdirde onları pratik ve sağlıklı bir şekilde renk aralıklarına sürükleyen bu ürünler saç boyalarına alternatif olarak getirilmiştir. Beyaz saçlara karşı da bitkisel çözüm önerileri sunulmaktadır. Bu önerilerin herhangi bir yan etkisi olmadığı gibi beyazlıklara karşı canlı bir koruma da sağlamaktadır.

Cilt Bakım Ürünleri ve Uygulama Seçenekleri

Yaz aylarına girilen şu günlerde güneş kararmalarına karşı cilt maskeleri farklı tarzda ve içeriklerde yapılmaktadır. En fazla merak edilen hususlardan bir diğeri ise burundaki siyah noktaların ve sivilce benzeri oluşumların nasıl yok edileceğine dair sorulan sorulardır. Birçokları için kivi kabuğundan yapılmış maskeler cilt bakımı için son derece yeterli olmaktadır. Bununla birlikte diş macunlarının burun bölgesine sürülüp kurutulması da evlerde yapılacak cilt bakım uygulama seçeneklerinin bir diğer kolunu meydana getirmektedir. Hanımların gündeminde olan et benlerinin dökülmesi, siyah noktalarının yok edilmesi konusunda birçok farklı tutum ve bitkisel çözümler de ek seçenekler arasında bulunmaktadır.

Diyet Listeleri ve Uygulama Seçenekleri

Genel olarak kilo vermek ancak bazı durumlarda kilo aldırmak için de uygulama alanına sokulan çeşitli diyet listesi seçenekleri bulunmaktadır. Diyet listelerinin genelinde tatlı, hamur işi ve gazlı içecekler yok iken her daim daha sağlıklı ve doğadan sofralara taşınan natural ürünlerin tercihi söz konusudur.

Bu haber toplam 2676 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
Kadın