Bu sergi görülmeye değer

Bu sergi görülmeye değer
Yaşar Dedeman Lisesi öğrencileri tarafından fotoğraf, karakalem, ebru ve ahşap boyama sergisi açıldı.

Yaşar Dedeman Lisesi öğrencileri tarafından yapılan, karakalem ve pastel resim ile ebru, ahşap boyama ve fotoğraf gibi çalışmaların yer aldığı sergi Kaymakamlık binasının zemin katındaki salonda açıldı.



Kaymakam Ömer Karaman ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Celal Yılmaz Gültekin serginin açılış kurdelesini öğrencilerle birlikte kestiler. Kurdeleyi kesmeden önce konuşan Kaymakam Karaman, “Sarıyer Kaymakamlığı’nın modern bir binaya taşınmasını hep istiyorduk. Böyle bir binada da ilçemizi kaynaştıracak ünitelerin olmasına da çok önem verdik. Bu salonumuzu bu tip sergi organizasyonları için daha da geliştirmeyi planlıyoruz. Yaşar Dedeman lisemiz hızla büyüyen başarılı bir okulumuz. Çok başarılı bir okul müdürümüz de görev başına geldi. Hepsine başarılar diliyorum” dedi. Açılıştan sonra katılımcılarla birlikte sergiyi gezen Kaymakam Karaman çalışmalarından dolayı öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.



Resim öğretmeni Aynur Çıvgın rehberliğinde hazırlanan serginin açılışında Beykent Üniversitesi Rektör Yardımcısı ile İlçe Nüfus Müdürü Sevgi Arıkan, Ferahevler Muhtarı Turan Öztürk, Kaymakamlıkta görev yapan bazı birim müdürleri ile öğrenciler de bulundu. Sergi 18 Kasım Cuma gününe kadar devam edecek.

Bu haber toplam 8259 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT