Boğaziçi İmar Müdürü değişti

Boğaziçi İmar Müdürü değişti
Boğaziçi İmar Müdürü Cem Eriş’in yerine, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Vedat Şahin getirildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yönetim kadrosunda ikinci kez değişikliğe gitti. Bu değişiklik kapsamında Boğaziçi İmar Müdürlüğü’nde Cem Eriş’in yerine daha önce Deprem Risk Yönetim ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı yapan Vedat Şahin getirildi. Cem Eriş’in ise, genel sekreter yardımcılarından Muzaffer Hacımustafaoğlu’nun ekibinde mimar olarak görev yapacağı belirtildi. Boğaziçi İmar Müdürlüğü’nde müdür yardımcısı ve birçok mühendisin de değiştiği öğrenildi.

Boğaziçi İmar Müdürü Vedat Şahin kimdir?

Şahin, 1973 yılında Trabzon-Çaykara'da doğdu. Gazi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu.1997 yılında Ankara Metrosu’nda çalıştı. 1998 yılında Pendik Belediyesi'nde çalışmaya başladı. Sırasıyla, Kontrol Mühendisi, Afet İşleri Şefi, Fen İşleri Şefi, Fen İşleri Müdür Yardımcısı, Yapı Kontrol Müdürü, Park ve Bahçeler Müdürü, İmar ve Şehircilik Müdürü olarak çalıştı. 15.07.2009 tarihinden itibaren İstanbul Büyükşehir Belediyesinde İmar Müdürü olarak görev yaptı. Daha sonra aynı kurumda Deprem Risk Yönetim ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı olarak görev yaptı. 23 Mayıs 2016 tarihinde Boğaziçi İmar Müdürlüğü görevine getirildi ve halen bu görevine devam etmektedir. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Bu haber toplam 20116 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT