Bir yudum nefes için...

Bir yudum nefes için...
İbrahim Bozan’ın eşi Kudret Bozan genç yaşta kaybettiği oğlu için yazdı
Sarıyer Spor Kulübü eski Başkanı ve CHP İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Bozan’ın eşi Kudret Bozan’ın 17 yaşında kaybettiği oğlu Ege için yazdığı “BİR YUDUM NEFES İÇİN” adlı kitabın imza günü yapıldı.

bozankitap1.jpg
 
CHP İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Bozan’ın eşi Kudret Bozan genç yaşta kaybettiği oğlu Ege için “Bir yudum nefes için” isimli anı türünde bir kitap yazdı. Kitapta kaybettiği oğlunun anısını yaşatmaya çalışan anne Kudret Bozan’ın ve ailesinin hayat hikâyesini ve Bozan ailesinin beraberce Ege’nin hastalığıyla olan mücadelesini anlatıyor. Ayrıca kitapta Kistik Fibroz hastalığı ve bu hastalığın tedavi süreçleri hakkında bilgiler de veriliyor.

bozankitap3.jpg
 
Kitabın tanıtımı Sait Halim Paşa Yalısı’nda yapıldı
Kitabın tanıtımı çok sayıda kişinin katıldığı bir kokteyle Yeniköy’deki Sait Halim Paşa Yalısı’nda yapıldı. İmza gününe İl Genel Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Ertuğrul Gülsever, Sarıyer Kulübünün eski Başkanlarından Haşmet Murşit, İbrahim Balcı, CHP Sarıyer ilçesi eski Başkanı Serdar Sarıoğlu, CHP İl Genel Meclis Üyesi Avni Sarıoğlu,  CHP Meclis Üyesi Aday Adayı Nazmi Kabiloğlu, İASKF Başkanı Ali Düşmez ve Bozan ailesinin çok sayıdaki dostları katıldı. Kudret Bozan, katılımcılara kitabını imzaladı.

bozankitap5.jpg

bozankitap4.jpg

bozankitap2.jpg

Bu haber toplam 17539 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT