Baltalimanı’nda 37 aileye icra şoku!

Baltalimanı’nda 37 aileye icra şoku!
Türk Kızılay Derneği Baltalimanı’nda kendi mülkiyeti üzerinde yaşadıkları gerekçesiyle 37 aileyi icraya verdi.

Baltalimanı Muhtarı Ali Haydar Aslan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Burada bu paraları ödemeye kimsenin gücü yok” dedi.

Geçtiğimiz günlerde riskli bölge ilan edilen mahalleye bir şokta Türk Kızılay Derneği’den geldi. Türk Kızılay Derneği kendi mülkiyeti üzerinde oturan ve aralarında Mahalle Muhtarı Ali Haydar Aslan’ında bulunduğu 37 aileye ecrimisilleri ödemeleri için tebligat gönderdi. İstanbul 19. İcra Müdürlüğü’den gönderilen tebligatta, vatandaşlardan en geç 7 gün içerisinde kendilerinden istenen ecrimisil bedellerini İstanbul Adalet Sarayı’ndaki Vakıfbank Şubesi’ne yatırmaları istendi.

Kimsenin ödeme gücü yok

Aileler, “Kızılay’ın gönderdiği yüksek ecrimisilleri ödemeye kimsenin gücü yok. Yetkililer bu konuya bir çözüm bulsun” şeklinde çağrıda bulunurken, kendisine gönderilen 31 bin 696 TL’lik tebligatı sosyal medya hesabından paylaşan Baltalimanı Ali Haydar Aslan ise “Burada bu paraları ödemeye kimsenin gücü yok. Zaten burada yaşayan vatandaşlarımız ve bizler bu parayı ödeme imkanına sahip değiliz. Vatandaşlarımız mağdur edilmeden bu sorun çözülmeli” şeklinde açıklama yaptı.

Bu haber toplam 6448 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT