Alparsan Bay: “Dersime iyi çalıştım Sarıyer’in sorunlarını ben çözerim”

Alparsan Bay:  “Dersime iyi çalıştım Sarıyer’in sorunlarını ben çözerim”
Sarıyer’in sevilen esnaflarından Alparslan Bay, Sarıyer Merkez Mahallesi’ne muhtar adayı oldu. Bay, “Dersime çok iyi çalıştım. Mahallemin sorunlarını çözmek için bu göreve talip oldum” dedi.

Yıllardır Sarıyer’de esnaflık yapan ve kurduğu diyaloglarla herkes tarafından sevilen Alparslan Bay büyüdüğü ve çok sevdiği Sarıyer’e hizmet etmek için muhtar adayı oldu. Aslen Giresun Şebinkarahisarlı olan Sarıyer’in sevilen esnaflarından rahmetli Hasan Bay’ın oğlu olan Alparslan Bay 3 yaşından bu yana Sarıyer Merkez Mahallesi’nde yaşıyor.

DERSİME İYİ ÇALIŞTIM TÜM SORUNLARI ÇÖZECEĞİM

Büyüdüğü ve çok sevdiği mahallenin sorunlarını çok iyi bildiğini belirten Alparslan Bay, “Çocukluğumdan bu yana Sarıyer’de yaşıyorum ve ben büyüdüğüm semte aşık bir insanım. Mahallemin her sokağını, her caddesini çok iyi biliyorum. İnsanlarını çok iyi tanıyorum. Bunun yanı sıra yıllardır çözülemeyen sorunları var ve ben bu sorunların nasıl çözüleceğini çok iyi biliyorum. Dersime çok iyi çalıştım ve bu göreve talip oldum” dedi.

İŞİMİZ GÜCÜMÜZ SARIYER OLACAK

Esnafın da sorunlarını çok iyi bildiğini vurgulayan Bay, “İşimiz gücümüz sadece Sarıyer’e hizmet etmek olacak. Komşularımıza danışarak hareket edeceğim. Mahallenin sorunlarını çözmek için ilgili tüm kurumların kapısından ayrılmayacağım” dedi.

alparslan-bay.jpg

Bu haber toplam 6379 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT