Agario oyun taktikleri

Agario oyun taktikleri

Son günlerde çok fazla ilgi gören agar oyunu, insanların ister tek isterlerse grup olarak oynamalarını sağlayan bir oyundur. Oyunda amaç, oyuncuların bir nick belirleyerek oyuna katıldıktan sonra, kendilerinden küçük olan oyuncuları yiyerek büyümeleri ve oyundaki skor tablosuna isimlerini yazdırmaya çalışmalarıdır. Oyunda başka bir oyuncuya yem vererek büyütebilir ya da bölünerek yiyebilirsiniz.

Agario en iyi şekilde nasıl oynanır kısaca anlatalım. Agario çılgınlığı giderek artmakta olduğu için oyuncular arsında rekabet de artmaktadır. Oyunu oynayanların sayısının artması başarılı oyuncuların sayısını da arttırmaktadır. Sitede ilk on içerisine girmek, günden güne zorlaşmaktadır.

Agario oynarken tüm pencereleri kapatmanız gerekmektedir. Agario play oyunu için lag yaşama olayını kaldırmalısınız. İyi bir skor elde etmek için uğraşırken oyununuzun donmasını istemezsiniz. Agario oynarken skinleri de kapatmanız iyi olacaktır. Çünkü bu da oyununuzun donmasına neden olur. Oyunu oynarken kullanacağınız en önemli taktik ise, oyunu oynarken yanınıza bir ortak bulmak olarak gösterilebilir. Bulduğunuz ortak ile birbirinize ufak parçalar atarak daha kolay büyüyebilirsiniz. Space tuşunu kullanarak ikiye bölünüp, böldüğünüz parçayı takım arkadaşınızın yemesini sağlamalısınız. Daha sonra ise ikiye ya da dörde bölünerek oyundaki diğer kişileri yiyerek büyüyebilirsiniz. Takım arkadaşınız da sizin parçalarınızı tekrar yer ve büyür. Böylece oyunda daha başarılı olabilirsiniz. Sonuç olarak da oyun sitesinde en iyi oyuncular arasında yerinizi alarak listeye adınızı yazdırabilirsiniz. Daha fazlası için: www.agariofun.com web sayfasını ziyaret edebilirsiniz...

Bu içerik Furkan GÖKÇÖL tarafından SEO Hizmetleri kapsamında hazırlanmıştır.

Bu haber toplam 6837 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
Teknoloji