Agario nedir?

Agario nedir?

Agario son günlerde tüm dünyada online olarak oynanan ve bağımlılık yaratan bir oyundur. Oyuna ilk başlangıçta bir giriş sayfası bulunur. Buradan oyuna giriş yapabilmek için bir nick ve server belirliyorsunuz. Ardından agario play oyununa dahil oluyorsunuz.

Oyunun başında küçük bir yuvarlak olarak oyuna giriş yapıyorsunuz. Etrafta harita üzerinde bulunan küçük topları yemeye başlıyorsunuz. Bir yandan da sizden daha küçük olan oyuncuların toplarını da yemelisiniz. Bu arada dikkatli olunuz. Çünkü diğer oyuncularda sizi yemeğe çalışacaktır. Oyunda küçük bir karakter iken hızlı hareket edebilirken, büyüdükçe hareket hızınız yavaşlamaktadır.

Oyunu oynamakta ilk başlarda biraz zorlanabilirsiniz. Ama kısa sürede alışacaksınız. Topunuzu ilk etapta 250 seviyesinin üzerine çıkarmaya çalışmalısınız. Bunun için de etraftaki yemleri hızlı bir şekilde yemelisiniz. 250 seviyesinin üzerine geldiğinizde artık rakipleri yemeğe başlayabilirsiniz. Harita üzerinde özellikle köşelere sıkışmış olan rakipleri yemek, sizin büyümenize yardımcı olacaktır. Çevrede sizin gibi büyümek için bölünen kişilerin ufak parçalarını da kaçırmadan yemelisiniz. 500 ile 2500 seviyesine gelmiş iseniz, artık sizde bölünebilirsiniz. Agar oyununda bölünerek yavaşlayan hızınızı arttırabilirsiniz. Bölünmeyi space yani boşluk tuşu ile yapabilirsiniz. Böylece size göre daha hızlı olan oyuncuları daha rahat yakalayabilir ve bölünme sayesinde bir parçanızı rakibe W tuşuna basarak gönderebilir, onu yutabilirsiniz. Bu şekilde oyunda ilerleyerek listelerde ilk sıralarda yer alma şansınız olacaktır.

Bu haber toplam 2956 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
Teknoloji