Yüksel Tutak'ın ismi Sarıyer'de ölümsüzleşiyor

Yüksel Tutak'ın ismi Sarıyer'de ölümsüzleşiyor
Ani vefatıyla Sarıyer’i yasa boğan başarılı Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Tutak’ın ismi ölümsüzleşiyor.
Geçtiğimiz günlerde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Sarıyer’in başarılı Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Tutak’ın ismi Sarıyer ile Zekeriyaköy arasında yapılan yeni yola verilecek. Sarıyer Belediye Meclisi’nde Zekeriyaköy’e yapılan yeni yolun ismi “Yüksel Tutak Caddesi” olması kararı alındı.
 
AK Partili Nurettin Çelik, grup olarak Yüksel Tutak’ın isminin yeni yapılan Evlendirme Dairesi ve Kültür Merkezi’ne verilmesini istediklerini söyledi. Bunun üzerine söz alan CHP Meclis Üyesi Oktay Aksu ise Evlendirme Dairemizin şuan bir isminin olduğunu belirterek, “Meclisimiz bu merkez ile ilgili farklı bir tasarrufta bulunmak isterse daha sonra değerlendirilebilir. Biz, çok sevdiğimiz bir kardeşimizi kaybetmemiz olayının akabinde bu caddenin isim konusu meclis gündemine gelince Yüksel kardeşimizin ismini buraya vermeye uygun gördük” dedi.
 
Konuyla ilgili konuşan Meclis Başkan Vekili CHP’li Hüseyin Coşkun ise “Yeni açılan yol, belediye personelimizin gerçekleştirdiği bir hizmettir. Yüksel Başkan’ın buraya ilişkin özel peyzaj düşünceleri vardı. O nedenle ismini buraya vermek istedik. Ayrıca Yüksel Başkan’ın Reşitpaşa’da çok güzel bir projesi de vardı ismini buraya da vermeyi düşünüyoruz” dedi.

Bu haber toplam 4579 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT