Yönetim için kimler başvurdu?

Yönetim için kimler başvurdu?
AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nda 27 Mayıs’ta (yarın) TT Arena’da yapılacak olan il kongresi için hazırlıklar devam ediyor. Ayrıca Sarıyer’den yönetime girmek isteyen çok sayıda isim var.

AK Parti İl Başkanlığı’nın 4. Olağan İl Kongresi’ni yapacağı Türk Telekom Arena, yarın AK Parti’nin gövde gösterisine sahne olacak. AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın 3 bin kişiyle katılacağı kongre için günler öncesinden tüm hazırlıklar yapıldı. Kongreye 1 gün kala AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nda organizasyonda herhangi bir aksaklığın yaşanmaması için hummalı çalışma ise devam ediyor. Hüseyin Özdemir Başkanlığı’ndaki İlçe yönetimi, mahalle teşkilatlarıyla birlikte kongreye katılacakların isim listesini çıkarttı. Sarıyer’den 45 otobüs kaldırılacak. Otobüsler mahallelerin belli noktalarında 12.30’dan itibaren hareket edecek. Kongre ise 15.00’da başlayacak. Özdemir, toplu mesajlarla tüm Sarıyerlileri kongreye davet etti.

Listeye kimler girecek?
Aziz Başbuşçu’nun tek aday çıkacağı kongrede yönetim listesinde kimlerin yer alacağı ise merakla bekleniyor. Sarıyer’den listeye girmek için çaba harcayan çok sayıda isim var. Sertaç Demirtaş, Orhan Koçyiğit, Cemil Özbalta, Aydoğan Cevahir, Bekir Karakuş, Nurettin Çelik, Yusuf Tülün, Erhan Vergili, Ali Düşmez’in listeye girmek için çaba harcadıkları gelen bilgiler arasında. Mehmet Akif Şişmanoğlu’nun ise büyük ihtimalle listede yer alabileceği konuşuluyor.

Bu haber toplam 1472 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT