Yol çalışması nedeniyle Rumeli Kavağı’nın yolu günlerdir kapalı

Yol çalışması nedeniyle Rumeli Kavağı’nın yolu günlerdir kapalı
Yağış nedeniyle çökme yaşanan Rumeli Kavağı yolunun İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından bir türlü bitirilememesi esnafa büyük zarar veriyor.

Geçtiğimiz günlerde yağış nedeniyle çökme yaşanan Rumeli Kavağı yolunun İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından bir türlü bitirilememesi esnafa büyük zarar veriyor. Ulaşım zorluğu çeken mahalle halkı ise isyanda…  

Geçtiğimiz günlerde aşırı yağış nedeniyle Rumeli Kavağı Mahallesi’nin girişi, midyeciler çarşısının üstündeki yolda çökme yaşanmıştı. Çökme sonrasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından onarım çalışması başlatılırken, yol çalışmalar bitirilinceye kadar trafiğe kapatıldı. Rumeli Kavağı’na giriş ise orman yolundan sağlanıyor. Yolun uzun süre kapalı olması ve çalışmaların da ağır ilerlemesi özellikle esnafa büyük zarar veriyor. 

Esnafa büyük darbe oldu

Sarıyer Manşet’e konuşan Rumeli Kavağı esnafı, “İki haftayı geçti yol tamamen kapalı ve çalışmalar çok ağır bir şekilde ilerliyor. İki haftadır dışarıdan müşterimiz gelmiyor. İş yapamıyoruz. Orman yolunu özellikle Sarıyer dışından gelen insanlar bilmiyor. Biran önce bitirilmesi gerekiyor. İBB’nin çalışmaları ağırdan alması Rumeli Kavağı’na büyük zarar veriyor” diye konuştu.

kavak-ic1.jpg

Bir haftada biter denildi ama…

Çalışmaları yakında takip eden Mahalle Muhtarı Sinan Demirci ise, "Çökmeden dolayı iki haftadır yolumuz kapalı. Orman yolundan ulaşım sağlanıyor ama çok zor bir durum. Bu bölgeyi bilmeyenler orman yolundan gelemiyor. Buraya özellikle balık yemeye gelen vatandaşlar geri dönüyor. Bu esnafa büyük bir zarar. Bir haftada biter denildi ama iki haftadır çalışmaların yarısına gelinmedi. Sayın kaymakamımız yakından takip ediyor. Ben de her gün kendisine rapor veriyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 4210 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum