YİNE SEÇİM YİNE TAPU!

YİNE SEÇİM YİNE TAPU!
Salih Bayraktar da geleneği bozmadı ve AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı her seçim dönemi olduğu gibi yine tapu töreni düzenledi.

2019 yerel seçimleri yaklaşırken, siyasi partiler Sarıyer’in en önemli sorunlarından biri olan mülkiyet sorunu üzerinden hareket etmeye başladı. AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar da geleneği bozmadı ve AK Parti’nin 2009 ve 2014’te yaptığı tapu törenlerine bir yenisini daha ekledi.

Yeniköy Bağlar Mevkii’ndeki İBB Kültür Merkezi’nde partilileri toplayan AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı törende Ferahevler Mahallesi 44. parselde yaşayan 50 kişiye tapu verdi. Konuşmasında partililere “Bu son şansımız” diyen Bayraktar seçim startını da vermiş oldu.

tapu-2009.jpg

Yıl: 2009
Yer: TİM
Aday: Mehmet Akif Şişmanoğlu
Sonuç: 10 bin oy fark

Hatırlanacağı gibi; Mehmet Akif Şişmanoğlu aday olduğu 2009 belediye seçimleri öncesinde de AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı TİM’de düzenlediği ve bakanların da katıldığı bir törende vakıf arazileri üzerinde oturan vatandaşlara tapu dağıtılmış ancak seçim sonucu üzerinde gerekli etkiyi yaratamamıştı. O gün, yani yaklaşık 10 yıl önce tapu fotoğraflarının önünde boy boy fotoğraf çektiren vatandaşların sorunu ise malesef halen çözülmüş değil...

tapu-2014.jpg

Yıl: 2014
Yer: Derbent
Aday: Sedat Özsoy
Sonuç: 25 bin oy fark

Tapu dağıtım töreninin bir benzerini ise yine AK Parti’nin 2014 adayı Sedat Özsoy düzenledi. Derbent’teki Hatemoğlu İlköğretim Okulu’nun bahçesinde düzenlenen davullu zurnalı törenle 25 kişiye tapu dağıtıldı. Ancak halk bu tapu törenine de inanmadı ve o seçimde Derbent’te birinci parti CHP çıktı. O tapu töreninin üzerinden de 5 yıl geçmesine rağmen AK Partili İstanbul Büyükşehir Belediyesi Derbent’te mülkiyet konusunda bir adım katedemedi.

tapu-2018.jpg

Yıl: 2018
Yer: Bağlar
Aday: ?
Sonuç: ?

Kaynak:SARIYER MANŞET

Bu haber toplam 5624 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
5 Yorum