Yeter Büyükdurmuş ve eşi trafik kazasında hayatını kaybetti

Yeter Büyükdurmuş ve eşi trafik kazasında hayatını kaybetti
Sarıyer’in sevilen isimlerinden, önceki dönem CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı olan Yeter Büyükdurmuş ve eşi Eyüp Büyükdurmuş, Trabzon’da geçirdikleri kazası sonucu hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, dün İstanbul’dan memleketi Trabzon’un Araklı ilçesi Hürriyet mahallesine gelen Yakup Karaoğlu yönetimindeki 34 BLN 423 plakalı araç, buzlu yoldan kayarak uçuruma yuvarlandı. Kazada araç sürücüsü Yakup Karaoğlu ile önceki dönem CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı olan Yeter Büyükdurmuş’un yaralandığı, araçta bulunan Sarıyer’in sevilen isimlerinden Yeter Büyükdurmuş’un eşi Eyüp Büyükdurmuş’un ise kaza yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

Karaoğlu ve Yeter Büyükdurmuş’un kaza sonrasında Araklı Bayram Halil Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındığı, Yeter Büyükdurmuş’un da tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi. Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

Yeter ve Eyüp Büyükdurmuş'un cenazeleri pazar günü Sarıyer Merkez Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Kilyos Ağlamış Dede Mezarlığı'na defnedilecek.

Sarıyer Manşet Gazetesi olarak Yeter ve Eyüp Büyükdurmuş’a Allah’tan rahmet kederli ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Bu haber toplam 4833 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT