Yenimahalle'den dört dörtlük galibiyet!

Yenimahalle'den dört dörtlük galibiyet!
İstanbul Süper Amatör Lig 8.grupta mücadele eden Yenimahallespor, Topkapıspor’u 4-3 yendi.
İstanbul Süper Amatör Lig 8.grupta üst sıraları hedefleyen, Serkan Torun başkanlığındaki Yenimahallespor, Topkapıspor karşısında oynadığı futbolla umut verdi. Çayırbaşı Stadı’nda oynanan ve bol gollü geçen müsabakada Yenimahalle dört dörtlük bir galibiyet aldı.
 
Karşılaşmaya oldukça hızlı başlayan ev sahibi ekip henüz 16. dakikada 3-0 gibi farklı bir skora ulaşarak oldukça rahatladı. Yediği 3 golden sonra bir nebze olsun toparlanan Topkapıspor, 25.dakikada başarılı oyuncusu Aykut Okutan’ın ayağından kazandığı penaltı golü ile farkı ikiye indirdi ve devre 3-1’lik skorla sona erdi.
 
İkinci yarıya Topkapıspor daha derli toplu başlarken, golü bulan ekip ise yine ev sahibi takım oldu. Sağ kanattan gelen topa düzgün bir vuruş yapan, maçın adamı diyebileceğimiz Mert Alioğlu takımını 4-1 öne geçirdi. Bu golden sonra yine oyundan kopmayan Topkapıspor Eray ile bir gol buldu ve skoru 4-2 yaptı. İlerleyen dakikalarda golcüsü Aykut Okutan ile Topkapıspor skoru 4-3 yaptı ve beraberlik golünü de aramaya çalıştı. Ancak kalan dakikalarda başka gol olmayınca ev sahibi ekip 3 puanı hanesine yazdıran takım oldu.

Bu haber toplam 6621 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT