Yenimahalle Muhtarı Ahmet Çınar yeniden aday

Yenimahalle Muhtarı Ahmet Çınar yeniden aday
Sarıyer’in başarılı ve sevilen muhtarlarından Yenimahalle Muhtarı Ahmet Çınar yeniden aday oluyor.

Yardımsever ve çalışkan yapısıyla öne çıkan ve 2009’dan bu yana Sarıyer Yenimahalle’de başarılı bir şekilde muhtarlık görevini sürdüren Ahmet Çınar 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden aday olduğunu açıkladı.

Muhtarlığın bir gönül işi olduğunu belirten Çınar, “Ben 2009’dan bu yana doğup büyüdüğüm mahallemde muhtarlık yapıyorum. Komşularımın her türlü derdine yetişmeye çalışıyorum. Komşularımızın da desteği ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza elimizden geldiğinde yardımcı olmaya çalışıyorum. Bu işi severek ve gönülden yapıyorum. İnşallah yeni dönemde, onların da desteği ile komşularıma hizmet etmeye devam etmek istiyorum. Bu yüzden yeniden adayım” dedi. 

Mahalledeki her türlü soruna yetişmeye çalışan ve telefonu 24 saat açık olan Muhtar Ahmet Çınar, aynı zamanda mahalledeki hayırsever vatandaşlar ile ihtiyaç sahibi vatandaşlar arasındaki yardımlaşma çalışmasını da büyük bir titizlikle yürütüyor. Asıl mesleği elektrikçilik olan Ahmet Çınar mahalledeki vatandaşların elektrik arızalarını da ücretsiz bir şekilde yapıyor.

Bu haber toplam 3610 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT