Yeni kaymakamdan Sarıyer halkına mesaj

Yeni kaymakamdan Sarıyer halkına mesaj
Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin göreve başladı.
Geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanlığı Kararnamesi ile Ankara Polatlı’dan Sarıyer Kaymakamlığı’na atanan Gürsoy Osman Bilgin göreve başladı. Göreve başlama mesajı yayınlayan Kaymakam Bilgin, “Ülkemizin en güzel ilçelerinden biri olan Sarıyer’de göreve başlarken sizlere hizmet etme fırsatına sahip olmanın onur ve mutluluğu içerisinde tüm Sarıyerli Vatandaşlarımızı sevgi ve saygıyla selamlıyorum” dedi.
 
İşte Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin’in göreve başlama Mesajı;
Saygıdeğer Sarıyerliler;
Ülkemizin en güzel ilçelerinden biri olan Sarıyer’de göreve başlarken sizlere hizmet etme fırsatına sahip olmanın onur ve mutluluğu içersinde tüm Sarıyerli Vatandaşlarımızı sevgi ve saygıyla selamlıyorum.
Kaymakamlık görevini ifa edeceğim süre içersinde; Atatürk ilkeleri doğrultusunda adalet, tarafsızlık, sevgi ve hoşgörü anlayışıyla etik ilke ve değerler içersinde hareket ederek kamu hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde hukukun üstünlüğü ilkesine daima bağlı kalarak yürütülmesine gayret sarf edecek, tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlarımızın karşılıklı işbirliği ve uyumu içerisinde hizmetlerin halkımıza en iyi şekilde ulaştırılması yönünde gerekli disiplini sağlayacağımı ifade etmek isterim.
 
Kamu hizmetlerinin bir emanet olduğu bilinciyle tüm mesai arkadaşlarımla beraber ilçemizin ekonomik, sosyal ve kültürel yönden kalkınması yönünde gerekli her türlü çabayı göstereceğimizi belirtmek isterim.
 
Bu duygu ve düşüncelerimle Sarıyer’e hizmet etmenin benim için büyük onur ve mutluluk olduğunu bir kez daha ifade ederken tüm Sarıyer Halkına gönül dolusu sevgi ve saygılarımı sunar mesai arkadaşlarıma çalışmalarında başarılar dilerim.

Bu haber toplam 9389 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT