Yeni binada ilk meclis toplantısı

Yeni binada ilk meclis toplantısı
Sarıyer Belediye Meclisi’nin Nisan ayının ilk toplantısı Cumartesi günü görkemli bir törenle açılan belediye hizmet binasında yapıldı. 

Sarıyer Belediye Meclisi, yeni binanın meclis salonunda gerçekleştirildi. Türkiye’nin ilk yeşil sertifikalı kamu hizmet binası olma özelliği taşıyan akıllı binaya yakışır akıllı led ekranların kullanıldığı ve oylama işlemlerinin led ekranlardan gösterildiği meclis salonu, meclis üyeleri ve meclisi takip eden vatandaşlar tarafından tam not aldı.

meclis-ic1-001.jpg

MECLİSTE GÜNDEM YENİ BİNA

Nisan ayı meclis toplantısında gündem dışı konuşmaların ana başlığı geçtiğimiz cumartesi günü açılan yeni hizmet binası oldu. Açılış konuşmasını yapan Sarıyer Belediyesi Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun, ilk toplantının önemine değinerek, Sarıyerlilerin yeni hizmet binasını 33 yıldır beklediğini dile getirdi. Yeni Belediye merkezinin Sarıyer’e artı değer kattığını da sözlerine ekleyen Coşkun, “Bu binayla hizmet çıtamızı daha yükseğe taşıdık” dedi.  AK Parti adına Hüseyin Coşgun, CHP adına ise Gökan Zeybek yaptıkları konuşmalarda yeni binanın hayırlı olması temennisinde bulundular.

meclis-ic3.jpg

AK PARTİLİ COŞGUN; “YENİ BİNAMIZ KUTLU OLSUN”

Yeni bina ile ilgili konuşan AK Partili Hüseyin Coşgun, belediye hizmet binasının yerinin Yusuf Tülün döneminde tahsis edildiğini belirterek, geçmiş dönemlere de teşekkür etti. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’i tebrik eden AK Partili Coşgun, “Hayırlı olsun” ifadesinin yerine “Kutlu olsun”u kullandı. Bu sırada dinleyiciler arasında bulunan eski Başkan Yardımcısı Adnan Ayber ise “Hüseyin hayırlı olsun de” diye seslendi. Hüseyin Coşgun’un ardından CHP Grubu adına konuşan Gökan Zeybek de yeni binanın Sarıyer’e hayırlı olması temennisinde bulundu.

meclis-ic2.jpg

ŞÜKRÜ GENÇ: EN VERİMLİ ŞEKİLDE ÇALIŞACAĞIZ

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Nisan ayı meclis toplantısının yeni binada yapılan ilk toplantı olması nedeniyle tarihi ve önemli olduğunun altını çizerek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Başkan Genç,“Bu gün yeni bir dönemin başlangıcı! Nisan ayı hem dönem itibariyle yeni dönemin başlangıcı hem de yeni hizmet binamızın hizmete girmesi nedeniyle başlangıcı. Çok seviyeli, çok daha verimli bir dönemin olmasını diliyorum. Halkımıza en verimli nasıl hizmet edebiliriz konusunda çalışacağız. Ortak kararlar alınmasıyla o bölge için en verimli çalışmalar yapılmış olur. Bu anlayışla yeni döneminde geçmesini diliyorum.”diye konuştu.

Konuşmaların ardından meclis gündemine geçildi.

Bu haber toplam 4835 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT