Yeni 3 mahalle için konuştular

Yeni 3 mahalle için konuştular
AK Parti Milletvekilleri Ali Turan ve Osman Aşkın Bak, Maslak, Ayazağa ve Huzur Mahallelerinin Sarıyer’e bağlanması ile ilgili konuştular.

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın Sarıyer Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirdiği danışma meclisi toplantısına, Sarıyer’in yeni mahalleleri olan Maslak Ayazağa ve Huzur’un parti teşkilatları da katıldı. Salonun doluluğu nedeniyle çok sayıda kişinin ayakta izlediği toplantıya AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan ve Sarıyer’den sorumlu İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak da katıldılar. Milletvekilleri konuşmalarında Büyükşehir Yasası ve bu üç mahallenin Sarıyer’e bağlanması ile ilgili konuştular.



Ali Turan; “İlçe Başkanımız ve ekibinin büyük katkısı var”
TBMM İçişleri Komisyonu’nda konuyla ilgili önergeyi veren Sarıyerlilerin de yakından tanıdığı AK Parti Milletvekili Ali Turan, sınır değişikliklerinin Sarıyerlilerin ve bu üç mahallede yaşayan vatandaşların talepleri üzerine yapıldığını söyledi. Turan, “Sarıyer’in problemi, derdi sıkıntısı olduğunda bir İstanbul milletvekili gibi Sarıyerli olarak elimden geleni yapmaya çalışıyorum, emrinize amadeyim. Geçtiğimiz günlerde Büyükşehir yasasının içerisinde Sarıyer ile ilgili bir sınır değişikliği gerçekleştirildi. Ben de İçişleri Komisyonu üyesiyim. Bu sınır değişikliğinde değerli ilçe başkanımızın ekibiyle birlikte çok büyük katkıları var, adeta Ankara’yı suyolu yaptılar. Sarıyerlinin derdi olur da biz o dertle dertlenmez miyiz? Komisyonda Ayazağa, Huzur ve Maslak mahallelerinin Sarıyer’e bağlanması için önerge verdim, önergemiz de kabul edildi ve sınır değişikliği gerçekleşti. Bu üç mahalle içinde, Sarıyer içinde hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

CHP ile Sarıyer 20 yıl geriye gitti
Sarıyer teşkilatının başarısını her yerde anlattığını belirten Turan, “Siz hizmeti ibadet olarak yapıyorsunuz. 2009’da belediye seçimlerini kaybettik aslında biz değil Sarıyer kaybetti. CHP ile Sarıyer 20 yıl geriye gitti. Biz de bu canlılık bu heyecan varken biz önümüzdeki seçimlerde AK Parti bayrağını Sarıyer’e dikeceğiz” dedi.



Osman Aşkın Bak, “Başbakan Sarıyer’i özel takip ediyor”
Sarıyer’den sorumlu İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak ise Başbakanın Sarıyer’i özel olarak takip ettiğini belirterek, “Bana göre önümüzdeki seçimlerde İstanbul’da en hareketli seçim Sarıyer’de yaşanacak. Biz inanmış bu teşkilatla Sarıyer’i tekrar alacağız buna yürekten inanıyorum. Bu teşkilat sorumluluğunu ve gücünü biliyor biz bu başarıyı birbirimize kenetlenerek, yürekten çalışarak gerçekleştireceğiz.” Dedi. Bak, sınır değişikliklerinin tüm vatandaşlara ve Sarıyer’e hayırlı olmasını diledi.

İşte Maslak Ayazağa ve Huzur Mahallelerini Sarıyer’e bağlayan o önerge
AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan ve Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy imzasıyla TBMM İçişleri Komisyonu’na sunulan önergeye Sarıyer Manşet ulaştı.


Bu haber toplam 2894 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT