YAZIN BURUN ESTETİĞİ YAPTIRILIR MI?

YAZIN BURUN ESTETİĞİ YAPTIRILIR MI?

Vücudumuzun en önemli organlarından biri şüphesiz yüzümüzdür. Yüzde de ilk dikkat çeken organ ise burundur. Kusursuz bir burun güzelliğin ilk şartlarından biridir. Her insan kusursuz bir buruna sahip olmak ister. Bunun içinde özellikle de kadınlar burun estetiğini çokça tercih etmektedirler. Ancak yaz aylarında burun estetiği yapılıp yapılmaması konusu kişilerin en çok merak ettiği konulardan biridir.

Yaz mevsiminde her estetik olduğu gibi burun estetiği yapmakta mümkündür. Havanın sıcak ya da soğuk olması burun estetiğini etkileyen unsurlardan değildir. Hava şartları estetik operasyonunun başarısını etkilemez. Yaz mevsiminde de başarılı burun estetiği operasyonu geçirmek mümkündür. Yaz mevsiminde yapılan burun estetiği sonrası dikkat edilmesi gerekenler ile kış mevsiminde dikkat edilmesi gerekenler arasında pek fark bulunmamaktadır. Kış mevsiminde soğuktan korunmaya dikkat ederken, yaz mevsiminde de güneş ışınlardan korunmaya dikkat edilmesi gerekmektedir.

Yaz mevsiminde özellikle yüz bölgesinde olan estetik operasyonunda direk güneşe maruz kalmamaya özen gösterilmesi gerekmektedir. Bu sebeple de yazın yapılan burun estetiğinde güneşlenmemeye ve güneş ışınlarına direk maruz kalmamaya dikkat edilmesi gerekir.

Burun estetiği ameliyatı sonrası burun alçıya alınmaktadır. Burun estetiği operasyonu sonrası yüzde şişlikler olması olası durumdur. Bu sebeple de tatil planını iyileşme süreci sonrasına yapılması önerilmektedir. Burun estetiği sonrası 2 ay kadar güneş gözlüğü takılmamalıdır.

Burun estetiği sonrası doktorunuzun önerilerini dikkate alarak gönül rahatlığı ile yazın burun estetiği yaptırabilirsiniz. 

http://www.drtamersakrak.com/burun-estetigi.htm

Bu haber toplam 5365 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
Sağlık