YAPILANDIRMA İÇİN SON GÜN

YAPILANDIRMA İÇİN SON GÜN
Daha önceki yapılandırmaya başvurmayan vatandaşlara ikinci bir şans tanıyan, bazı kamu alacaklarını yeniden yapılandıran yasa için başvuru süresi 30 Haziran'da (bugün) doluyor.  Bu kapsamda Sarıyer SGK da bugün saat 24.00'e kadar açık olacak.

27 Mayıs’ta Resmi Gazete’de yayımlanan yapılandırma kanunu ile sigortalılar ve işverenlere sigorta primi, işsizlik sigortası primi, sosyal güvenlik destek primi, idari para cezaları, diğer kurumlar adına tahsil edilen damga vergisi, özel işlem vergisi ve eğitime katkı payı gibi alacaklara yönelik ödeme kolaylığı getirilmişti.  Kamuya olan bazı borçları yapılandıran “7020 Sayılı Kanun” kapsamındaki başvuruların bugün 30 Haziran'da (bugün) sona eriyor.

Sarıyer SGK saat 24.00'e kadar açık olacak

Sosyal Güvenlik Kurumuna borcu olanların bu fırsatı kaçırmamaları için mutlaka başvuru yapması gerektiğini belirten Sarıyer SGK Müdürü Gamze Pak, “ Bu yapılandırmayla vatandaşlarımıza ciddi manada ödeme kolaylığı getiriliyor. 27 Mayıs’ta Resmi Gazete’de yayımlanan yapılandırma kanunu bugün son günü. Hiçbir vatandaşımızın mağdur olmaması için kurumunuz bugün saat 24.00'e kadar açık olacak” dedi.

Ayrıca vergi dairelerinin de saat 24.00'e kadar açık olacağı belirtildi.

Bu haber toplam 2207 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT