Yakup Oto'dan büyük başarı

Yakup Oto'dan büyük başarı
Türkiye’de otomotiv sektörünün devi olarak bilinen Fiat'ın yetkili servisi Nadir Günday'ın işletmeciliğini yaptığı Yakup Oto, 136 servis arasından İstanbul'da 1., Türkiye genelinde ise 2. oldu.

Türkiye’de otomotiv sektörünün devi olarak bilinen Fiat, 2017’nin en başarılı servis noktalarını belirledi. İşletmeciliğini Nadir Günday’ın yaptığı Seyrantepe’deki “Yakup Oto” verdiği hizmetle büyük bir başarı sağlayarak 136 servis noktası içerisinde İstanbul’da 1. Türkiye genelinde ise 2. oldu.

Fiat’ın binlerce müşterisi üzerinde yaptığı araştırmada; tek seferde çözüm, servis personelinin müşteriye olan ilgisi, müşteri memnuniyeti ve tavsiye gibi başlıca konularda yapılan değerlendirmelerde İstanbul’da en yüksek puanı “Yakup Oto” topladı. Fiat’ın 35. Yıl ödülünü alan Yakup Oto Türkiye genelinde ise 2. olmayı başardı. Yakup Oto ekibi yakaladığı bu büyük başarıyı pasta keserek kutladı.

yakupoto4.jpg

NADİR GÜNDAY: “TEK ÖNCELİĞİMİZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ”

Yıllardır müşteri memnuniyetini ön planda tutarak çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Nadir Günday, “Bizim önceliğimiz servisimize gelen müşterimizin sorununu çözerek onları memnun etmek. Ekip olarak 35 yıldır böyle bir anlayışla hizmet veriyoruz. Hiçbir zaman bundan ödün vermedik. Müşterilerimizin sorunu çözülmüş bir şekilde, teşekkür ederek servisimizden ayrılması her zaman bizim en büyük mutluluğumuz oldu. Değerlendirmeleriyle bizleri Türkiye 2.si yapan binlerce müşterimize ve performansımızı ödüllendiren Fiat’a ekip arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

yakupoto1.jpgyakupoto2.jpgyakupoto3.jpgyakupoto5.jpgyakupoto6.jpg

Kaynak:SARIYER MANŞET

Bu haber toplam 11662 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
2 Yorum