Yakup Kaptan için saygı duruşu

Yakup Kaptan için saygı duruşu
Sarıyer'de ayırmaya çalıştığı kavga sıraında bıçaklanarak hayatını kaybeden Yakup Kaptan anısına Spor Toto Süper Lig ve PTT 1.Lig müsabakaları öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacak.

TFF tarafından yapılan açıklamada, terör saldırıları tarafından hayatını kaybeden şehitler ve yaşamını yitiren spor adamları için  Spor Toto Süper Lig ve PTT 1.Lig müsabakaları öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacağı belirtildi.

Açıklamada, "Gaziantep meydana gelen terör saldırısında, Hakkari'deki çatışmada ve Şırnak'taki trafik kazasında hayatını kaybeden şehitlerimiz, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden TFF Etik Kurulu Üyesi Kemal Işkın Keleşoğlu ile geçirdikleri trafik kazaları sonucu hayatlarını kaybeden Siirtspor Kulübü Başkanı Seyfettin Akarmut,1461 Trabzon A2 takımı oyuncusu Burak Hacıhamzaoğlu ile yine geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Sarıyer'in eski futbolcu ve teknik adamlarından Yakup Kaptan anısına; 24-27 Ağustos 2012 tarihleri arasında oynanacak olan Spor Toto Süper Lig ve PTT 1.Lig müsabakaları öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacak. Bu maçlarda tercih eden takımlar, müsabakaya siyah kol bandı takarak çıkabilecek" denildi.

Bu haber toplam 1641 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT