Yakup Güngör Mutlu'nun yeni görevi

Yakup Güngör Mutlu'nun yeni görevi
Koyu bir Sarıyer taraftarı olarak bilinen Sarıyer siyasetinin sevilen ve renkli isimlerinden Yakup Mutlu Güngör bu kez spor alanında hizmet verecek.
Sarıyer’de her kesim tarafından sevilen Yakup GüngörMutlu, Sarıyer Spor Kulübü’nün kongresinde Denetleme Kurulu’na seçildi. Kulüp Başkanı Saffet Akkoyun’un yeni kadrosunda yer alan Mutlu, “Saffet Başkan iki yıldır maddi manevi çok önemli mücadele verdi. Artık sıra sportif başarıya geldi. Hep birlikte Sarıyer’in şampiyonluğu için elimizi taşın altına koyma zamanı geldi. Sarıyer’in hak ettiği yere gelmesi için elimizden geleni yapacağız. Taraftarıyla, sporcusuyla, yöneticisiyle ve basınıyla herkes Sarıyer’e sahip çıkmalıdır” dedi.
 

Sandıktan çıkarak tarihe geçmişti

Geçtiğimiz iki dönem AK Parti’den Sarıyer Belediye Meclis Üyeliği yapan Yakup Güngör Mutlu, yapılan encümen seçimlerinde rekor oyla sürpriz bir şekilde sandıktan çıkmış ve CHP’ye büyük şok yaşatmıştı. CHP’lilerin yarısı AK Partili Mutlu’ya oy vermiş ve konu CHP Genel Merkezi’ne kadar taşınmıştı. CHP’li Belediyede AK Partili meclis üyesinin encümene seçilmesi ulusal basında geniş yankı bulmuştu.

Bu haber toplam 11585 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT