Yakup Güngör Mutlu'dan Sarıyerli futbolculara moral yemeği

Yakup Güngör Mutlu'dan Sarıyerli futbolculara moral yemeği
AK Parti eski Meclis Üyesi Yakup Güngör Mutlu, bu hafta kendi sahasında Çanakkale Dardanelspor ile karşılaşacak olan Sarıyer Spor Kulübü’nün futbolcularına yemek verdi.
Sarıyer siyasetinin sevilen isimlerinden biri olarak tanınan AK Parti eski Meclis Üyesi Yakup Güngör Mutlu, Gaziosmanpaşa galibiyetinden sonra düşme potasından uzaklaşan Sarıyer Spor Kulübü’nün futbolcularına sahibi olduğu Canberra Balık Restaurant’ta yemek verdi.
 
yic1.jpg
 
Futbolcuların idmandan sonra katıldıkları yemeğe Kulüp Başkanı Saffet Akkoyun ve kulüp yöneticilerinden Hakan Şengül ile Bayram Ali Koçoğlu da katıldı.
 
Gaziosmanpaşa galibiyetinden dolayı futbolcuları tebrik eden Yakup Güngör Mutlu, “Sarıyer Spor Kulübü tüm Türkiye’de marka olmuş, başarılarıyla sesini duyurmuş bir takımdır. Şimdi çok iyi bir başkanı ve yönetimi var. Sarıyer’in önümüzdeki sezon çıkışa geçerek eski günlerine geri dönmesini diliyorum. Yönetimiyle, taraftarıyla ve sporcularıyla başarıyı hak eden bir takım” diye konuştu.
 
Başkan Saffet Akkoyun gerek maçlara giderek, gerekse bu tür ince jestlerle Sarıyer’e destek verdiği için Mutlu’ya teşekkür etti. Akkoyun geri kalan maçları kazanacaklarına inandığını ve futbolcularına güvendiğini söyledi.
 
yic2.jpg

Akkoyun'dan maça davet
 
Başkan Akkoyun, bu hafta Sarıyer’de oynanacak olan Çanakkale Dardanel maçına tüm Sarıyerlileri davet etti. 
 

Bu haber toplam 13127 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT