Yabancı dil için büyük fırsat!

Yabancı dil için büyük fırsat!
Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları Sarıyer Şubesi'nden dev kampanya...
Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları Sarıyer Şubesi’nden yaz tatilinizi değerlendirmek ve yabancı dilinizi ilerletmek için dev fırsat! 

Türkiye’nin ve Dünya'nın en yaygın dil okulu olarak bilinen Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları’nın Sarıyer Şubesi, yaz tatili nedeniyle İngilizce kursunda büyük bir kampanya başattı. Özellikle öğrencilerin yaz tatilinde İngilizcelerini ilerletmeleri hedef alınarak fiyatlarda %50 indirim yapıldı. 1.5 ay sürecek olan hızlandırılmış bir kur için fiyat olarak yetişkinler için 600 TL, İlk ve Ortaokullar içinse 450 TL olarak belirlendi.
 
Ferah ve modern bir şekilde dizayn edilmiş kurs binası ve tecrübeli eğitim kadrosu ile Sarıyerlilere yabancı dil fırsatı sunan Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları, 8-12 kişilik özel sınıflarda, yabancı öğretmenlerle yapılan derslerin dışında, birebir telafi dersleri ve sosyal aktivitelerle öğrenmede büyük bir kolaylık sağlıyor.  

Yusuf Korkmaz; Bu fırsatı kaçırmayın!
İşletmeninin tamamını devralan Sarıyer’in sevilen isimlerinden eski Meclis Üyesi Yusuf Korkmaz, bu kampanyanın İngilizce öğrenmek isteyenler için çok büyük bir fırsat olduğunu belirterek, “Yabancı dil eğitiminde çok iddialı bir kurumuz. Amerikan Kültür Derneği Dil Kursu kalitesiyle dünya çapında bilinen bir okul. Sarıyer’de de çok güçlü bir kadroyla çalışıyoruz. Yabancı öğretmenlerle eğitim veriyoruz.  Sarıyerliler bu yaz fırsatını iyi değerlendirip İngilizce eksikliklerini kapatabilirler” dedi. 

Mehmet Kav: Yaz tatili için büyük fırsat!
Yabancı dil eğitimindeki 15 yıllık deneyimi ile Sarıyer’de önemli başarılara imza atan şimdide Kurumun Eğitim Koordinatörlüğü'nü yapan Mehmet Kav, “Günümüzde İngilizce artık zorunlu bir hale geldi. Sarıyerlilerin bu açığı kapatmaları için gerek fiyat gerekse zaman açısından süper bir fırsat sunuyoruz. 17 Haziran’da başlayacak olan 1,5 aylık hızlandırılmış kur ile hem yetişkinlere, hem de öğrencilerimize yaz kampanyası başlattık. İngilizce öğrenmek isteyenler bu fırsatı kaçırmasın” diye konuştu. 
Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları’nın Sarıyer Şubesi süper yaz kampanyasından faydalanmak istiyorsanız 0212 242 10 07 nolu telefonla bilgi alabilirsiniz. 

Adres: Merkez Mah. Ortaçeşme Cad. No: 17/A Sarıyer 

amerikan_kultur_denregi_sariyer_brosur.jpg

Bu haber toplam 16210 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT