Ya popülizm yada halkın çocukları kazanacak

Ya popülizm yada halkın çocukları kazanacak
CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili önseçim adayı Yılmaz Yıldız, 29 Mart’ta yapılacak olan önseçim için CHP’lilere şu mesajı verdi: “Ya statüko ve popülizm kazanacak Türkiye ve Ortadoğu kaybedecek, ya da devrimciler halkın çocukları kazanacak ve halk kaza
 
CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili önseçim adayı Yılmaz Yıldız, partililerle buluştuğu Suntangazi toplantısında önemli mesajlar verdi.  Konuşması sürekli alkış alan Yıldız, “2. bölgede direnişin kalesi Gazi Mahallesi başta olmak üzere, Derbent, Armutlu, Karayolları, Nurtepe, Güzeltepe’de, daha birçok mahallede yıllarca bedel ödemiş halkın çocukları yeni bir şeyler söylüyor. Bu ülkeye adalet ve barış ve kardeşlik için demokratik sosyalizmi getireceğiz diyorlar” dedi. 
Ya popülizm yada halkın çocukları kazanacak
Yılmaz’ın şu sözleri ise salonu dolduran partililer tarafından uzun süre alkış aldı: “Bugün burada bu seçimin ne kadar tarihi bir an olduğunu farkına varmalıyız. Türkiye’yi kuran ve kurtaracak olan CHP örgütünün emekçileri 29 Mart’ta devrimci, emekçi, demokrat, yurtsever ve bunu içselleştirmiş çocuklarına sahip çıkması lazım. Bu seçim iki çizginin mücadelesidir. Ya statüko ve popülizm kazanacak Türkiye ve Ortadoğu kaybedecek, ya da devrimciler halkın çocukları kazanacak ve halk kazanacak” dedi. 
 

Bu haber toplam 2777 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT