1. HABERLER

  2. SEKTÖREL

  3. Vi har meget erfaring med skrotbiler
Vi har meget erfaring med skrotbiler

Vi har meget erfaring med skrotbiler

A+A-

Vi er absolut en af Danmarks største virksomheder som opkøber skrotbiler, når det gælder opkøb af skrotbiler. Når bilen skal skrottes kan du både vælge selv at aflevere den hos autoskrotning.dk eller få den afhentet. vi afhenter nemlig skrotbiler fra hele danmark på hele Sjælland, Vi sætter pris på miljøvenlig skrot, og derfor er vi ekstra opmærksomme, når vi skrotter din bil på den mest hensigtsmæssige måde, som både vil gavne dig og MILJØET! så bliver det ganske enkelt ikke nemmere for dig.

Skrotprisen

Skrotprisen udregner virkomheden udfra hvordan den dagsaktuelle jernpris er, det svinger som regel mellem 1500 kr. og 2200 kr. pr. bil. Før du sender bilen til skrothandleren, skal du sørge for at få afmeldt nummerpladen hos SKAT eller nærmeste synshal. Når du har gjort dette, kan du aflevere bilen som skrotbil. Kan bilen ikke kører skal du direkte skrotte den hos skrotbil handleren i tigervej 10
Pengene er skattefrie lige til at stoppe i baglommen. Så skal du af med en gammel bil, eller har du et ”lig” stående derhjemme, er der her altså gode muligheder for at få lidt ekstra penge til sjov og ballade.

Skrotpræmie

Landets Højeste skrotpræmie Man kan finde en ophugger til sin skrotbil ved at gå ind på internettet eller kører til tigervej 10 4600 køge. Her kan man også være heldig at finde en oversigt over, hvilke priser, der er blevet givet til en tidligere skrotpræmie
I stedet for, at ødelægge din skrotbil fuldstændig og så ikke få noget økonomisk ud af det. Så kunne man vælge at tage den til en skrothandler, hvor du ville være i stand til at få en god skrotpræmie.
Afhentningen betaler du ikke noget for, den klarers kvit og frit. Du kan både få pengene kontant, sat ind på din bankkonto eller overført via mobilepay.

 

skrotpræmie.jpg


Vi har meget erfaring med skrotbiler, skrotpræmien er faldet p.g.a Miljøstyrelsen, de har sænket den helt ned til 1500kr dog er vi lige glade med at den er sænket da vi er har nogle gode connections til eksport af biler. Hvis man har en bil eller flere, som man ikke rigtig ved hvad man skal gøre af.
Har du en bil som er blevet totaltskadet, tager autoskrotning også gerne imod denne, ligesom vi også køber både varerbiler og veteranbiler. Som vi plejer at sige – er det skrot – er det godt.

Få et tilbud inden du skrotter din bil
Du er meget velkommen til at at kontakte os inden du skrotter din bil. Så tager vi en uforpligtende snak hvor du kan få besvaret dine spørgsmål og vi kan give dit en pris på din skrotbil. Når vi er færdig emd skrotbilen afleveres Skrotbiler skal afleveres til virksomheder, der er certificeret og registreret i Miljøstyrelsen til at modtage dem, vi er derved også et miljøvenligt firma. Tøv ikke med at kontakte os, vi står klar til at hjælpe dig med din skrotbil. Få den BEDSTE skrotpræmie kontant, Vi afhenter på Sjælland. Vi er statsautoriseret motorkontor. HØJESTE skrotpræmie. Tjek ind på vores hjemmeside www.autoskrotning.dk auto ophugger.

Bu haber toplam 2437 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT