Vali Gül, Sarıyer’de incelemelerde bulundu

Vali Gül, Sarıyer’de incelemelerde bulundu
İstanbul Valisi Davut Gül, Sarıyer’i ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu. Vali Gül’e Sarıyer Kaymakamı Ömer Kalaylı ile Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç eşlik etti.

Vali Gül, Sarıyer temasları çerçevesinde; Sarıyer Kaymakamlığı ile Sarıyer Belediyesi’ni, MEB Yönetici Akademi Binası olarak kullanılacak binayı, Alpaslan İlkokulu inşaat alanını, Behçet Kemal Çağlar Anadolu Lisesi Öğrenci Pansiyonu ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Binası inşaat alanını ziyaret etti. Ziyaretler sırasında Sarıyer Kaymakamı Ömer Kalaylı ile Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, İstanbul Valisi Davut Gül’e çalışmalarla ilgili bilgi verdi.
Vali Gül, İstiklal Caddesi’ndeki terör saldırısında şehit olan Adem ve Mukaddes Elif Topkara’nın Sarıyer’de bulunan ailesini de ziyaret etti. Vali Gül, aileye tekraren taziye dileklerini iletti.

vali2.jpeg

“Sarıyer İlçemiz İçin Elimizden Geleni Yapacağız”

Sarıyer temaslarında mahalle muhtarlarıyla da bir araya gelen Vali Gül,  muhtarlar ile tanışmasının ardından bölge ile ilgili talepleri dinledi. Konuşmasının başında İstanbul’da suç oranlarının yüzde 9 oranında düştüğünü ifade eden Vali Gül, muhtarların taleplerinin şehit yönetimi için hayati önem taşıdığını söyledi. “Muhtarlarımız Sayın Cumhurbaşkanımızın bizlere emanetidir.” diyen Gül, diğer muhtar buluşmalarında olduğu gibi cep telefonunu muhtarlarla paylaştı. Vali Gül, “Sarıyer ilçemiz için elimizden geleni yapacağız. Şehrimiz çok büyük, 51 bin polisimiz var. İstanbul’da suç oranları önceki senelere göre düşüş gösteriyor. Nüfus ve suç türleri artarken suç oranının düşmesi çok önemli.” ifadelerini kullandı.

Sarıyer Vilayetlerevi’ndeki programa; Sarıyer Kaymakamı Ömer Kalaylı, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Yusuf Kenan Topcu, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Sahil Güvenlik ve Boğazlar bölge Komutanı Tuğamiral Tayfun Paşaoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Prof. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, Muhtarlar Daire Başkanı Suna Üstüner, Sarıyer mahalle muhtarları, il ve ilçe protokolü ile ilgili kurumların temsilcileri katıldı.

vali1.jpegvvali3.jpegvali5.jpegvali6.jpegvali7.jpegvali8.jpeg

Bu haber toplam 3101 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT