Üniversiteli genç kız korsan taksiciyi öldürdü

Üniversiteli genç kız korsan taksiciyi öldürdü
Sarıyer'de üniversite öğrencisi genç kız, korsan taksici Hıdır Doğan'ı öldürdü.

Sarıyer’de korsan taksicilik yaptığı iddia edilen bir kişi Zekeriyaköy’de aracının içinde kalbinden bıçaklanarak öldürüldü. Cinayeti işleyen üniversite öğrencisi Semra Çürük ismindeki bir bayan jandarmaya teslim oldu.

Sarıyer’de korsan taksicilik yaptığı iddia edilen Hıdır Doğan önceki gün Zekeriyaköy’de aracının içinde kalbinden bıçaklanarak öldürülmüş bir şekilde bulundu. İddiaya göre; Sarıyer Market’in önünde aracın içinde yatan Hıdır Doğan’ı gören vatandaşlar polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri aracın sahibi Hıdır Doğan’ın bıçaklanarak öldürüldüğünü tespit etti. Doğan’ın cenazesi olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Yapılan incelemede Doğan’ın kalbinden bıçaklanarak öldürüldüğünü belirtildi.

Kız öğrenci jandarmaya teslim oldu

Bölgedeki tüm mobese ve güvenlik kameraları incelemeye alınırken, İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesinde okuyan bir kız öğrenci cinayetle ilgili olarak gidip jandarmaya teslim oldu. 24 yaşındaki Semra Çürük ismindeki öğrencinin jandarmadaki sorgusunda cinayeti nasıl ve ne için işlediğini söylediği öğrenildi. Cinayet zanlısı Semra Çürük jandarmadaki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Kazım Karabekir Mahallesi’nde oturan Hıdır Doğan’ın cenazesi bugün Cumhuriyet Mahallesi’ndeki İmam Hüseyin Cemevi’nden kaldırılacak.

Bu haber toplam 25040 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
5 Yorum